trångt i magen just nu...

Nu jäklar är det trångt i magen! Jag känner ett konstant tryck upp emot revbenen, ibland gör det ont, men oftast känns det bara obehagligt. Jag märker att bebisen växer nu, utrymmet blir mindre och rörelserna mer "lugna och stora" istället för snabba små sparkar. Hen är ju faktiskt drygt 40 cm lång nu ungefär! Galet. 

Imorse var jag trött när jag vaknade. Mattias åkte på jobbet och jag undrade hur tusan jag skulle orka ta mig upp... Men det räckte med att slumra någon timme till, runt 07:30 var jag betydligt piggare och kunde starta dagen. Frukost och Nyhetsmorgon! 

Sedan var det dags att möta upp sambon och träffa dom andra blivande föräldrarna i vår föräldragrupp. Sista träffen. Helt ärligt kan jag säga att dom 4 träffarna vi gått på inte har gett oss speciellt mycket... Barnmorskan vi hade var definitivt ingen ledartyp. Osäker och lite vimsigt. Och gruppen blev aldrig riktigt "tight". Men lite nyttigt fick man väl med sig. Tips kring amning och info om förlossningen. Ganska skönt att det är avklarat nu iallafall. 

Efteråt hängde jag på Mattias som skulle äta lunch med Lås&Larm-gänget. Goda biffar med kantarellsås! 

På tidiga eftermiddagen blev det en liten loppisrunda med Carro. Dakapo och Röda korset. Det blev inga många fynd. En fin tunika från Bondelid fick flytta in i min garderob. Lite tight över magen nu, men förhoppningsvis ska gravidmagen försvinna allt eftersom bebisen är ute. Fin var den!

Middagen idag blev färdig mat från frysen. Bra att frysa in överbliven mat från olika middagar och ta fram någon dag när det är tidsbrist. Idag skulle vi nämligen ner till Gävle på hockey. 

Mamma och pappa hämtade upp oss vid 5-tiden, sedan rullade vi neråt. Kul att titta live som vanligt! Brynäs-AIK, som tråkigt nog spelade oavgjort, sedan avgjorde AIK på straffar. Sånt är livet... 

Nu är vi påväg hem. Trött trött trött. Det blir sängen bums när vi kommer hem! Hoppas kunna sova bra inatt, det är nämligen väldigt svårt att hitta bekväma sovställningar nu... Men imorgon väntar en helt ledig och oplanerad dag, så i värsta fall kan jag ju sova på dagen också. Det får man när man är rund och go! :-) 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0