kommer höstrusket nu tro...

Tisdagen börjar bli kväll, riktigt mörkt och regnigt ute. Det känns som att höstrusket är på väg nu va? Me like! Jag har längtat efter burr-väder ett tag...

Efter att grabbarna åkt till jobb och dagis imorse, kröp jag upp i soffan med en kopp té och tända ljus. Morgonmys! 

Åt frukost, tittade på teve och slumrade till några minuter med Nyhetsmorgon i bakgrunden. Sedan började morgonen gå mot förmiddag, så jag gjorde mig i ordning och åkte in till stan, till mormor. Med mig hade jag alla plastsaker! Hon ville nämligen titta igenom dom. 

Vi gjorde en loppisrunda tillsammans. Jag hittade så mycket fint och giftfritt. En stor korg (har en till lika), träleksaker, glasflaskor, glasburkar, byttor och lite stickat från Newbie till bebisen. Ja ni såg ju på bilden i förre inlägget. Strax över 200 kronor för alltihopa, snacka om överkomligt. Det är väl ungefär vad EN Newbie-kofta kostar ny i affär? Hihi, älskar secondhand...

Efter en lunch hos Frida på Fina butiken var vi mätta, nöjda och redo att åka hemåt. Bra loppisdag! När jag kom hem diskade jag allt jag fyndat, sedan tog jag det lugnt ett tag. 

På eftermiddagen kom Mattias och hämtade mig efter hans jobb, sedan styrde vi mot Elias dagis. Grillmys med alla barnen m. familjer. Vi grillade hamburgare och tittade på en sprallig Elias som lekte. Vi hann precis bli klara innan det värsta regnet kom! 

När vi kom hem skyndade jag mig att slänga in Elias galonisar i tvättmaskinen, dom var "jätte-skiiiiiitig" enligt honom. Hoppas dom torkar över natten. Han kan nog behöva dom imorgon. Regnoväder på ingång! 

Nu är det hockey som gäller. Heja Brynäs! Elias är gnällig och verkar ha ont i munnen? Fröken sa att han varit lite tyst och "orolig" på dagis idag. Gått en bitit på en traktor exakt hela tiden. Så fort vi kom hem åkte det in leksaker i munnen också... Vi kollade tänderna, men han bara gnällde och ville inte visa. Svarade bara "mmm" när vi frågade om han hade ont. Vi får kolla noggrannare vid tandborstningen, eller när han sover! 

Det blir nog en tidig kväll. Hela familjen är trött. Längtar redan till sängen :-)






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0