inte längre så grådaskig...

Tisdagkvällen är här. Tycker den här dagen bara har rusat iväg... Kan bero på att jag unnade mig 1,5 timmes powernap i eftermiddags, hihi. 

På tidiga kvällen blev det lite "jobb" för karln och mig. Mattias levererar ju köttfärs från en bonde till olika kunder. Och ikväll följde jag med. Familj, vänner och bekanta beställer från oss, vi beställer från bonden och kör sedan ut till alla som beställt. Förutom att vi tjänar en liten slant på detta så får vi ju himla fin SVENSK köttfärs, direkt från en bonde i närheten, för en liten summa pengar. Kan det bli mer miljövänligt? Ja om man inte åt kött kanske... Vi är supernöjda med både kvalitet och pris. Hur ofta köper man svensk köttfärs för 55 kr/kg i affären liksom? Hojta till om någon av er läsare är sugen på nästa omgång! Har precis fyllt frysen här hemma med flera påsar, nu klarar vi oss tills älgjakten då det blir älgfärs! 

När vi kom hem var det dags att göra något åt mitt grådaskiga hår. Har tänkt färga håret länge, men undvikit det så länge som möjligt, är lite skeptisk mot det när man är gravid... Råkade googla (det dummaste man kan göra) och där är det väl 50/50 om det är farligt eller ej. Massor av "randoms" som
påstår det ena eller det andra. Min sthlms-frissa sa att det bara är bullshit, dom flesta barnmorskor säger också att det är ofarligt. Och jag tror att så länge man inte äter/sniffar/slickar/smakar på färgen så rör det bara mamman, inte bebisen. Så jag slängde i en favoritfärg "midnight violet". Fint med en mörk färg med inslag av varmt/lila nu mot hösten! 

Nu börjar klockan bli mycket och vi ska krypa ner i sängen. Imorgon väntar en rolig dag! Sista föräldragruppen och sedan blir det hockey nere i Gävle. Vågar nog inte åka ner och titta live så många gånger i höst med tanke på graviditeten, fast det vore häftigt med en brynäs-bebis också, men än så länge känns det lugnt. Jag är i v.32 och det känns som att bebisen kommer att stanna inne ett tag till :-) 

Svårt att knäppa en "före-efter-bild" och få till rätts färgen på håret i kameran. Men en viss skillnad blev det ju! Skönt... 


Kommentarer
Petrahelena

Jag är intresserad av köttfärs!! Vi har länge pratat om att köpa något "köttpaket" men man ska ju ta tag i det också. Vi äter sjukt mycket köttfärs här hemma också... Hojta!

2013-09-25 @ 08:16:48
URL: http://petrahelena.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0