hej du, smärtan i magen...

En arbetsdag avklarad. Tio timmar med lunchen inräknat. Det enda jag gör är att koppla, växla, gasa, koppla, växla, bromsa och stanna. Om och om igen i flera mil. Otroligt att jag inte fått kramp i benet. Närå, det är inte jobbigt. Bara lite enformigt, hehe. Fast det här året är det jobbigare än tidigare år... 

Jag får galet ont i magen av att sitta ihoptryckt i bilen. Både uppe i revbenen och nere i magen, vid urinblåsan känns det som. Antar att bebisen ligger med fötterna uppe vi revbenet, och nickar min urinblåsa med huvudet. Extra trångt blir det ju när jag sitter ihopkurad i bilen också. Men men, det går bra ändå. Försöker att inte gnälla. Men jag har nog misslyckats, eftersom både svärmor och svärfar erbjudit sig att ta över körningen... Haha. Nej vi kämpar på - jag, bebisen och magen! 

Kvällen vart riktigt skön. Vi tog en dusch, jag och hjärtat, sedan hade svärmor plockat fram piroger och gjort en god sallad tills vi var klara. Mmm! Det blev även lite kortspel innan vi trängde ihop oss i soffan allihopa. Där blev vi liggandes hela kvällen. Slötitta på tv och vila bara! Skönt efter dagens jobb.

Nu har vi dock sagt godnatt till Mattias föräldrar och gått upp till sovrummet. Trötta!! Hoppas sömnen är bättre inatt än natten som var. Jag vet inte hur många gånger jag sprang upp och ner för trappan här. Kissa kissa kissa... En nattmacka blev det också. Jag var vaken mellan 02-04 och kunde verkligen inte sova. Blä. 

Imorgon kör vi jobb igen. Sedan hem till Forsa och ladda för en vecka med Elias. Vi saknar honom rejält nu! Men först lite sömn som sagt :-)



Kommentarer
mamma

Men du skulle väl ha ringt mig då...jag var ju vaken :-) När allt känns hopplöst ring mamma....så brukar ju jag göra vet du väl ;-)

2013-09-28 @ 22:30:51


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0