fina kort har anlänt idag...

Måndagen har börjat bli kväll... En bra start på nya veckan har vi fått. 

Förmiddagen ägnade jag som sagt åt att köra ett tvättmaraton. Så mysigt att hänga upp alla bebiskläder på tork... När eftermiddagen kom stuvade jag makaroner och gjorde middagen helt klar innan jag hämtade hem lilleman från dagis. 

En glad kille som var ute och lekte! Han blir alltid lite stollig i början. Vill gärna toka sig, visa massa saker och dra ut på tiden, sen bara pang-bom så tycker han att vi ska skynda oss. "Kom nu!" Då får har bråttom hem, haha. När vi kom in till hans hylla såg jag att dagiskorten hada anlänt. Fina killen! Nu ska vi bara försöka komma ihåg hur vi beställde förra året... Vi vill ju ha dubbelt av allt. Eller inte allt kanske, men vi är ju två familjer som vill ha. Vi får prata ihop oss och se helt enkelt. 

Innan vi kom hem stannade vi till på ica. Måsta handla mjölk och lite annat. Elias var duktig och skjutsade en liten kundvagn. 

Väl hemma åt vi middagen, sedan lekte vi bondgård inne på Elias lilla rum. Just nu är han inne i en djurperiod tror jag, hihi. Mattias var tvungen att jobba över, så vi bestämde oss för att åka till mina föräldrar och hälsa på. Där blev det go-fika och lek medam vi väntade på att Mattias skulle komma hem.

När kvällen började var vi samlade hela familjen igen. Pappan åt mat medan jag och lilleman tog ett bad tillsammans. Tro det eller ej, men ett barn + en val i ett badkar = trångt... Men rena och fina blev vi. Ännu finare efter insmörjning och nagelklippning! Efteråt var Elias pappa-sjuk så dom hade lite mys/lekkväll. Jag donade på här hemma bara. Diska, plocka, tända ljus och varva ner. 

Nu sover lilleman sedan ett tag tillbaka och vi vuxna har intagit varsin soffa. Det blir en lugn kväll här på Frejavägen. Imorgon tar vi nya tag och hoppas på en bra tisdag!


Det var inte bara dagiskorten som kom idag... Jag fick ju låna hem Elias ultraljudsbild av hans mamma, så jag kunde både kopiera och knäppa kort på bilden. Idag kom korten i två olika storlekar. Ett förstorade jag till samma storlek som ultraljudsbilden av vår bebis i magen. Så nu står båda barnens ul-bilder så fint bredvid varandra på tavelramen. Ska ändra "namnlapparna" när bebisen är ute, göra nån finare skylt och sätta innanför ramen liksom. Är glad att vi fick låna ul-bilden, tack! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0