en väldigt trött rygg nu...

Idag började min dag runt 8-tiden. Mattias var på jobbet så jag hade en morgon helt i min ensamhet. Frukost framför teven, rev av sängkläderna, hängde ut täckena och slängde in en maskin tvätt. 

Sedan blev det en skön morgonpromenad med Carro. Eller skön och skön... Idag kände jag mig bara tung, andfådd och svettig. Men jag tog mig runt iallafall, hehe. 

Väl hemma igen tog jag en dusch och förberedde lunchen. Jag fick nämligen lunchsällskap av två arbetskarlar idag. En från Sörens El och en från Lås och Larm! Efter lunch, kaffe och yatzy åkte både Mattias och Peter iväg på jobb igen, precis då kom Carro hit. Hon visste att jag skulle städa, så hon bäddade ner sig i soffan! 

Jag hängde tvätt, diskade, städade badrummet, dammade, dammsög, torkade golven, bäddade rent i sängen och slängde in köksmattan i tvättmaskinen. Ett skönt ryck! Inte för min rygg kanske... Trött trött och en antydan till smärta! Alldeles stel och slut. Skönt att sjunka ner i soffan och pusta ut efteråt. Det brukar gå över när jag vilar! Carro var även snäll och köpte en chokladkaka till mig. Den tog slut på några minuter. Men det var jag värd... Haha! 

Strax innan 15-tiden åkte jag och Carro till Karin i Näsviken. Dags för Mary Kay-sminkning! Vi åkte dit helt osminkade och knäppte före-kort. Fick sedan göra rent ansiktena, lära oss om make-up, leta ut färger vi gillade, sminka oss och sedan knäppa efter-kort. Riktigt kul och trevligt. Men ovanligt att sminka sig med foundation, puder, ögonskugga och läppstift. Tyckte det såg ut som att jag fått en snyting över ögat, hehe! 

Nu är jag hemma. Mattias är och fiskar, så jag har ätit och slagit mig ner i soffan. Skönt att inget behöver städas eller göras! Bara njuta. 

Men jag har fortfarande känningar i ryggen. Får nog be herrn om lite massage sen. Annars är nog inte vila så tokigt... Det får bli soffan, tända ljus, té och teve hela kvällen :-) 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0