en väldigt lugn lördag här...

Gårkvällen blev riktigt sen, ja det blev nära morgon innan vi kom till ro här hemma. Herrn var som sagt på fest, och jag spenderade kvällen i stan jag också. Först fotboll, ett besök hos mormor och även ett sent kvällsbesök på mammas jobb. Fikade, pratade och kopierade lite papper innan jag åkte hemåt i natten. Väl hemma bäddade jag ner mig i soffan och satte igång en riktig tjejfilm. Bridesmaids. Det gäller att passa på medan man är ensam! Riktigt rolig och bra. Vips var klockan efter 02 och en lite "lätt vinglig" Mattias kom hem. Det tog ett bra tag innan vi båda lyckades somna, haha. 

Så imorse var vi trötta... Frukost i soffan och sedan en dusch för att vakna till liv ordentligt. Mattias hade lite huvudvärk, hehehe, men mitt på dagen var han fit for fight för en promenad. 

Vi gick en liten kortis, plockade hasselnötter, hälsade på mostra min och gick sedan hem igen. Lagomt och skönt. 

På eftermiddagen blev det typisk helgmat, tacos. Gottgott! Mätta och nöjda sjönk vi ner i soffan och tittade på hockeyn. Premiär för Elitserien var det. Eller SHL som det nu kallas! Leksand mot Brynäs! Vilken pang-start. 

Peter och lille Ebbe kom och gjorde oss sällskap! Vi lekte, fikade och såg Brynäs vinna matchen! Härlig kväll... 

Sedan ville grabbarna spela innebandy nere på skolan. Klart dom ska röra på sig! Så jag och Ebbe hade Lördagsmys hemma hos dom. Efter en flaska välling kröp vi ner i sängen och sjöng en massa sånger. Han skrattade lite då och då, så jag vet inte om han tyckte det var bra eller helt enkelt uselt?! Hihihi. Efter ett tag somnade han, och även jag tror jag. Vaknade till i ett ryck och intog soffan för att hålla mig vaken, strax där efter kom dom två svettiga grabbarna tillbaka. 

Så nu är vi hemma igen, herrn och jag. Lite soffhäng och godis innan vi tackar för oss. Tröttisar! Imorgon är det nya tag som gäller. Vi får även träffa Elias och inleda pappa-veckan :-) 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0