en sväng på marknaden...

Hej och hå! Fredagen börjar lida mot sitt slut. En bra dag har det varit, nytta blandat med nöje.

När grabbarna kom hem från dagis hade vi taco-mys. Sedan diskade vi undan och gjorde oss redo för kvällens äventyr.

Mattias och Elias skulle ha en riktig grabbkväll. Dom packade fika och åkte iväg och fiskade! "Mysa vi, å elda å fiska å tälta" gick Elias runt och sa. Lite kallt att tälta kanske, hihi, men mysa runt en brasa vid sjön skulle dom göra! Själv styrde jag och kusin Frida mot stan - första svängen på marknaden.

Det kryllade som vanligt av folk och vagnar och hundar! Förstår inte varför man tar med sig dom stackars djuren in bland all trängsel? Jag höll nästan på att kliva på en svans... Hua. Ju längre kvällen gick desto mer plats vart det kring stånden iallafall, skönt!

En mysig kväll med Fridis blev det. Och lite klassiska marknadssaker fick följa med hem. Nougat, 15 par strumpor till hela familjen och en bok till Elias. En pedagogisk bok om Bolibompa Draken som går till tandläkaren! Tror han ska få den i julklapp faktiskt. Tänkte även köpa coola snickarbyxor till honom, eller tipsa någon att köpa i julklapp, men min snickare till pappa hann före! Och han skulle minsann inte vänta enda till julafton, haha.

Nu är jag hemma. Elias sov när jag kom hem. Dom hade haft en riktigt mysig kväll, fick utan fiskelycka.

Det är soffmys som gäller! Har tittat på Sverigematchen, gått runt och myst och vilat mina trötta fötter. Ska nog ta en dusch och krypa ner i sängen snart. Imorgon laddar vi för en dag på marknan med Elias. Vi ska hämta en "marknads-peng" hos min farmor och farfar, som Elias skulle få bestämma själv över! Antar att det blir någon karusell och någon cool leksak ;-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0