en onsdag i full rulle...

Jag förstår inte hur man kan vakna så många gånger på en natt och känna sig pigg, sen när klockan väl ringer på morgonen så känner man sig dödstrött? Nej sömnen är inte den bästa just nu, och ändå har jag 9 veckor kvar tills bebisen tittar ut. Men förresten, vem har sagt att sömnen blir bättre då? Haha. 

Vi gjorde morgon strax innan 06 här hemma. Som vanligt en glad Elias som utan protester gör sig klar för dagis! 

När killarna hade åkt, hoppade jag in i duschen. Vaknade till liv ordentligt efter en hårtvätt. Sedan hade jag en skön morgon... Nyhetsmorgon, frukost, vika tvätt, plocka lite och till och med förbereda middagen. Koka potatis strax efter 7-tiden har jag nog aldrig gjort. Men förberedelser är alltid skönt. Mormor upp i dan! Haha. 

Vid 9:30 åkte jag in till MVC, dags för tredje träffen med föräldragruppen. Idag var väl första gången jag "lärde" mig något vettigt egentligen. Vi pratade amning och fick lära oss mycket kring det. Annars tycker jag inte att domdär träffarna har varit "wow" direkt. Spänt, tyst och en barnmorska som inte är ledartypen direkt. Vi har alltid bästa konversationerna när vi har "rast" faktiskt. Men lite mysigt är det trots allt med träffarna. Speciellt avslappningen. Idag somnade både jag och Mattias! Så otroligt skönt. Vaknade med dreggel på hakan efter en kvart och kände mig genast mycket piggare. 

När vi var klara bjöd Mattias på HotChili-lunch. Peter var också med. Gott! 

Sedan gick jag till Petra och hennes lilla Lilo och hälsade på. Eller lilla och lilla... Varför går tiden med bebisar så fort?! Redan 8 månader! Himla söt tjej iallafall, hon kommer bli farlig bland killarna, hihi. Otroligt att vi inte umgåtts något sedan gymnasiet... Tänk hur det kan bli. Och nu kommer vi ju få barn samma år, trots att Lilo kommer kännas nästan ett år äldre! Kul att träffas var det. Gott fika, en glad Lilo och en snäll Petra som gav bort en massa fina kläder till bebisen i magen! Jösses, tusen tack! Men tiden gick fort och jag kom på nu i efterhand att jag inte hann fråga nånting om bröllopet... Ah, en bra kick i röven för att vi måste ses snart igen. Och inte om 3 år ;-) 

När jag kom hem till Forsa igen fick jag en överraskning. Kusin Frida hade köpt en ny sop till mig! En sop jag såg igår och blev förälskad i... Trä, plåt och inte en skymt av någon plast. Lycklig! Tack fina, fina du. 

Det var skönt att jag förberett maten på morgonen. In med den fyllda falukorven i ugnen och vänta hem grabbarna bara. Vi åt alla med god aptit, sedan stökade jag undan i köket medan grabbarna lekte med tågbanan. 

Sedan var det dags att bli bortskämd igen. Jösses vad alla varit snälla mot mig idag?! Kläder av Petra, ny sop av Frida och så blev jag medbjuden på teater av min kära moster! Glada Hudikteatern hade öppen repetion på Trollkarlen från OZ. Så himla kul att se när dom övar och se hur dom jobbar. Himla trevlig kväll. 

Elias och Mattias har haft grabbkväll. Promenad, lekpark, handla, badat och lekt. Även Peter hade varit här och umgåtts. Jag kom hem vid 21-tiden så Elias sov ju såklart. Längtar tills imorgon när han vaknar med det där leendet... 

Nu blir det hopp i säng. Är dödstrött och snorig. Hoppas på en natt med hyfsad sömn :-) 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0