en heldag inne i stan...

Tidig morgon denna Tisdag. Jag klev upp efter 06 med Mattias, trött som bara den efter en lite orolig natt. Vaknade nämligen med magont några gånger... Men så fort jag kommit upp blev jag pigg. Mattias åkte till jobbet och jag började min dag lugnt framför teven. Strax innan 08 lämnade även jag hemmet.

Frukostdejt hos mormor! Gröt och goda mackor... Kusin Fridis var också där. Mätta och belåtna planerade vi sedan dagen. Perfekt väder för en loppisrunda. 

Vi åkte runt på lite loppisar, åkte på dollar, lyx-lunchade en pizza och sedan avslutade jag med en storhandling på Maxi. Kylen ekade verkligen tom här hemma. Även blöjskåpet var tomt, skafferiet tomt, ja nästan allt skulle fyllas på. Även ett paket hårfärg! Men tack vare att jag hade mycket pant, en bonuscheck och andra rabattkuponger så lyckades jag komma under 500-lappen, med hela två kronor. Wow! Så mycket för så billigt. Det märks att man börjar bli vuxen när man blir löjligt nöjd över en billig och bra storhandling, haha... 

Nu är jag hemma, blev en sväng på Röda Korset innan också. Var lite småless i helgen över att jag missade klädbytardagen, men jag tror visst att allt som blev över skickades till Röda Korset, haha. Inte det allra bästa av barnkläderna som är kvar kanske, men när man får fylla en kasse för 20 kronor så är det ju helt klart värt'et. Idag blev det 5 perfekta dagiströjor i strl. 104-110-116 till Elias, en liten body till bebisen och ett varsitt par sockor till barnen. Mycket för en tjugolapp!

Det blev även lite andra fynd... En kasse med ihopplockade "loppissaker" för 20 kronor (bland annat en fin mini-kaffepanna till Elias kök), en kofta och en tröja till mig från Röda Korset, rostfria matredskap från Dollar och ett par täck/överdragsbyxor till mig från Resursen. Äger inte ett på sådana, även fast jag bor med en vildmarksmänniska... Så jag blev glad när jag sprand på dessa superfina för 50 kronor. Blir bra till älgjakten och vintern, men tur det var hängslen på dom, för just nu är magen lite för stor för att knappen ska gå igen! Hehe. 

Nu är jag trött och hungrig, trots att jag och Frida åt pizza för 3-4 timmar sedan... Väntar hem Mattias från jobbet, sedan käkar vi gårdagens! Åh vad det är skönt att slippa laga mat vissa dagar. 

Tror jag ska slumra lite nu tills karln kommer, sedan ska jag nog fräscha upp håret med en toning jag köpte idag! Känner mig fruktansvärt grådaskig förtillfället, och tjock :-) 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0