en hel dag utan måsten...

Idag har vi haft en lugn dag här hemma på Frejavägen. Mattias är nästan feberfri, men förkylningen hänger kvar så han har varit hemma från jobbet idag med. Själv känner jag mig fortfarande frisk som en nötkärna. Peppar peppar! 

Vi började dagen med frukost och en varsin kopp te. Dom senaste dagarna har vi faktiskt bytt ut morgonkaffet mot te med honung, och det har funkat minst lika bra! Brukar bli galen i te när det blir höst... Det blir liksom extra gott?

Efter frukosten gjorde vi något så konstigt som att sätta igång en film. Jag är inget stort fan av att titta på film på dagtid. Är väl ingen filmfantast över huvudtaget... Bara om det är typ Wallander, Beck, Johan Falk och sånna filmer! Idag blev det en skräckfilm. Och jag måste säga att det var en av dom bästa jag sett faktiskt. The conjuring, heter den. Tips från Frida och Mattias! Både läskig, äcklig, sorglig och bra. Inte sådär "to much" som vissa skräckfilmer kan vara... Se den! 

Efter filmen ville vi ha friskluft. Tog bilen till elljusspåret och gick slingan en bit. Efter tag vek vi in i skogen, letade svamp utan någon vidare lycka. Men det blev en 45 minuters skogspromenad iallafall. Riktigt skönt...

Väl hemma igen åt vi mat och tog det lugnt en stund. Carro kom förbi hon också. Men vi hann inte slappa länge förens mamma ville ha med oss på en promenad. Ja, på't igen bah! Jag och Carro gick och mötte upp mamma och Minnah. En skön promenad i slingan! Älskar att gå i skogen när det är höst... Vet inte hur länge vi höll på, men säkert runt 45 minuter. 

När jag kom hem var jag nådigt trött i ben och bäckenet. 2x45 minuters promenad. Det är ju förtusan en hel fotbollsmatch. Jobbigt för ett preggo! 

Jag skyndade mig att göra lite nytta, såsom att diska och slänga in en tvätt, innan jag tappade upp en varmt skönt bad. Åh vad ljuvligt det var att bara sjunka ner och slappna av. Låta benen vila. Jag kände mig genast mycket mjukare i kroppen när jag klev upp. Och babylen. Jag är extremt torr lite här och där just nu, då är ett bad med några droppar babyolja i ett bra tips! Man blir så mjuk och skön efteråt. 

Just nu är det fotboll på teven som gäller. Heja Sverige! Har även hängt tvätt och plockat lite... Det blir nog en kväll i soffan sen. Mattias gav som förslag att köpa hem bbq-hamburgare från Route 84 och sedan se en film. Det låter ypperligt tycker ett hungrigt preggo! Vi har nämligen inte ätit middag ännu, fy skäms! Det blir en extra mysig (och god) kväll här då :-) 


Lite höstpiff med äpplen, ljung och ljuslykta m. ljusslinga utanför dörren...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0