ännu en vecka är slut...

Ännu en vecka är snart slut. Ja men visst går det fort? Ändå tycker jag att tiden står stilla ibland... Speciellt då jag räknar ner dagarna till beräknad födsel. Just nu är det 85 stycken kvar. Jag går alltså in i vecka 29 på tisdag. I mina öron är det lika med en evighet?!??!

Inatt har det varit mysigt att sova. Vissa nätter är himla "skön-sovna" på nått sätt... Även fast vi båda vaknade till då och då, så var denna natt en av de skönare på länge! Regnet ÖSTE ner, sängen var renbäddad, vi hade altandörren öppen, frisk luft, varmt under täcket, vi hörde allt regn som drippdroppade, också hade vi ju en sovmorgon framför oss. Dessutom behövde jag bara gå upp och kissa EN gång! Ja ni hör ju vilken underbar natt, haha.

Runt 8-tiden vaknade vi till liv. Mattias var duktig och ställde sig med svampen och rensade den. Sedan åt han frukost och gjorde sig redo för en golfrunda. Själv var lite mer segstartad. Tittade på Lotta på Bråkmakargatan som gick på teven. En hel timme. Skön start!

Resten av dagen har gått undan. Donat lite, spenderat några timmar på fotbollsplanen, ätit god kantarellsoppa som Mattias gjorde, vilat och åkt till Strömsbruk för fotografering och hämta Elias!

Frida skulle knäppa kort på Elias och hans lillasyster Ida. Det blev så fina kort på fina barn! Ska bli kul och se efter att Frida redigerat dom också! När våran bebbe är ute har hon en till fotografering att boka in, hehe. Och är det någon annan där ute som också vill boka en "duktig amatörfotograf" så hojta till :-)

Sedan var det en trött och lite hängig Elias som ville åka. Han somnade till i bilen, men vaknade så fort vi kom hem. Mina föräldrar höll på längta ihjäl sig efter Elias (dom var ju utomlands förra veckan vi hade honom!) så dom kom och hälsade på. Lekte med lego och gav presenter från Turkiet. Snygga kläder, godis och ett flygplan! Godiset var det bästa, tyckte en trött Elias just då. Hihi.

Kvällen rullade på... Mattias stekte kantareller som vi åt på macka till kvällsfika. Mmm mmm mmm! Sedan gjorde sig killarna natte-klara och skulle försöka sova. Men Elias kom inte till ro... Jobbigt att vara förkyld. Stackarn! Lite lek och mys. Han ville ha välling. Sedan provade vi sova igen, och efter lite kill på ryggen så somnade han äntligen!

Mattias har nu gått till brorsan och Frida ett tag. Själv ligger jag i soffan och funderar på om inte sängen kanske är skönare?! Jo. Disken är diskad och den rena tvätten kan jag vika imorgon. Så ja, jag tror jag tackar för mig och kryper ner bredvid Elias. Nya tag imorgon :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0