nu är vi mitt i vardagen...

Onsdagen är här! Vi gjorde morgon som vanligt här hemma vid 06-tiden, grabbarna gjorde sig redo och åkte iväg. Själv var jag trött efter en natt med många toalettbesök... Kröp ner under täcket och somnade om. Det gäller att passa på! Det är inte många veckor kvar  nu, snart är sovmornar ett minne blott. 

Förmiddagen rullade på här hemma. Gjorde inget speciellt. Mitt på dagen åkte jag till stan. Jag och Mattias skulle skifta bilar med varandra eftersom jag skulle hämta Elias på dagis sen. När jag ändå var i stan passade jag på att ta två flugor i en smäll. Hade tänkt gå en promenad hemma, men varför inte prova gå den nyasfalterade vägen längs med hamnen och havet? Såå himla härlig runda. Hudik visar sig från sin bästa sida! En skön halvtimmes motion blev det, och massor av d-vitamin från den värmande höstsolen! Innan jag åkte hem blev det ett besök på Dollar, var i ett stort behov av sköna bomullstrosor, så jag tänkte att jag kan prova deras hipsters. Fick 6 färgglada par för 100 kronor. Hoppas dom är sköna! 

Väl hemma var det dags att sätta fart. Förbereda mat och packa väskor. En eftermiddag på badhuset väntade! Jag hämtade Elias lite tidigare på dagis, en glad kille som berättade för alla att vi minsann skulle åka och bada. Vi skyndade oss hem och åt gårdagens mat, gjorde oss redo och väntade på pappan. Sen styrde vi mot badhuset i Delsbo! 

Två timmars härligt plaskande! Det var inte alls många där, så det var gott om plats. Det är ju bara en bassäng där, ingen barnbassäng alltså. Iggesunds badhus hade simskola, men det funkade bra i Delsbo också! Elias var som ett vattendjur! Kan själv, kan själv, släpp mig, simma själv... Haha. Ja jo. Vi övade mycket på att han skulle slappna av, känna att han flyter med armpuffarna och sedan sparka med ben och armar. Det gick ganska bra faktiskt! Fast vi fick påminna honom att slappna av. Ofta blev han alldeles stollig och började toksparka och vifta, då sjönk han ju ner och fick vatten i munnen. Tur det fanns lite baddjur och madrasser också. 

Elias är otroligt pappig just nu, bara "pappa pappa pappa", så jag passade på att simma några längder också. Riktigt skönt för kroppen! Sedan hörde jag någon som ropade på "valen, valen!". Hmmm! Sådan far sådan son... 

Efter lite fika, mer bad och en dusch var vi sedan redo att åka hem. Trötta och nöjda! Jag fick en kommentar i duschen av en helt okänd kvinna som tyckte att jag var fin. Så fint gravid. Det värmde verkligen! Jag känner mig mest som en stor, klumpig flodhäst. Och så får man höra att man fin. Då blir man glad kan jag säga! Tack du snälla människa. 

När vi kom hem var klockan 19:30 och Elias var verkligen trött. Borsta gaddarna och hopp i säng! Läggningen gick snabbt, Mattias hann inte ens diska klart under tiden! 

Nu är det soffläge som gäller. Tända ljus och teve. Mattias åkte till Peter en sväng, så vi får se hur länge jag orkar ligga här. Ganska frestande att krypa ner bredvid Elias och mysa istället. Känner att jag är nära att somna, haha. Dessutom är väl min kropp i chock... Både långpromenad och bad på en dag!!! Bebisen verkar nöjd iallafall, det sparkas och gympas för fullt där inne. Han/hon verkar inte trött för fem öre! Men mamman däremot behöver några timmars vila och sömn! :-) 






Kommentarer
Petrahelena

Jag älskade att gå på badet när jag var gravid. Simma var så skönt. Kanske låter fel men visa sin underbart fina gravida kropp. Jag fick jättemycket bristningar men det gjorde inget för det var så fint på min gigantiska mage. Dom skulle liksom vara där.
Fin att få en sån kommentar. Och i duschen en riktigt ärlig, öppen och naken(!) komplimang.

2013-10-02 @ 22:02:36
URL: http://petrahelena.bloggplatsen.se
Sara

Förstår det! Den annars så tunga kroppen kändes lätt och smidig i vattnet, hoppas jag kommer iväg fler gånger! Visst tycket man väl om sin stora fina mage. Man älskar ju egentligen allt med graviditeten... Så hur man ser ut känns inte lika vitkitgt längre. Men man har ju den där svagheten - vad tycker alla andra om mig?! Därför kändes det riktigt fint att få den kommentaten just i duschen, av en okänd kvinna. Det kändes så genuint och ärligt på nått sätt. Hon hade ju verkligen inte behövt säga något till mig, men hon gjorde det, och jag blev verkligen löjligt glad :-)

2013-10-02 @ 22:17:11


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0