har haft en bra torsdag...

Imorse när jag vaknade var jag rejält utvilad när jag vaknade. Bara ett toalettbesök! Vad lyxigt... Men jag tror att jag verkligen behövde den där ensamma natten med djup sömn. Mådde mycket bättre när jag vaknadez Så snällt att Elias fick sova hos mina föräldrar! Nu slapp jag stressa på morgonen också. Klev upp runt 08:15, åt frukost, gjorde mig redo och åkte mot stan klockan 09:45. 

Ett besök hos barnmorskan, som jag skrev om i förra inlägget. Så skönt att få veta att allt ser bra ut. Och att vår lille bebis nu har lagt sig till rätta! 

Efter mvc-besöket tog jag en tur till A&H och kikade lite. Lite värmeljus, en mössa och lite smågrejer till årets julklappar. I år blir det fina "julpåsar" av papper istället för att dom blir inslagna julklappspapper. Ja, förutom barnens paket då såklart. 

Sedan åkte jag till Norrvägen. Mamma och Elias satt och lekte att dom körde bil, så jag fick hoppa in i leken jag också. Efter ett litet tag åkte vi hem. 

Det var en skön känsla att komma hem med Elias, äntligen få packa upp övernattningsväskan och bara vara. Tycker vi har farit och flängt hela veckan... Så det kändes skönt att veta att några nätter på hemmaplan väntar! Borta bra - hemma bäst. 

Vi gjorde ordning lunch mitt på dagen. Mormor hade skickat med en matlåda. Hemrullade köttbullar, potatisgratäng och en god sallad. "Mmm" sa Elias och åt över förväntan! Sedan klädde vi på oss och gick ut på en promenad. 

Lilleman gick själv en bit först. Sedan ville han hoppa upp i vagnen och sova. Mysigt att han fortfarande vill det. Och att han får plats! Han somnade rätt snabbt under promenaden. Så jag gick och filosoferade för mig själv. Skönt att röra på tunga kroppen faktiskt... Var ute i 40 minuter ungefär, sedan fick Elias fortsätta sova ute i ytterligare 1 timme. Trött kille! 

När han vaknade hade vi fruktstund framför teven ett tag. Vakna till liv med goda vitaminer! 

Därefter följde en eftermiddag med lek, bus, matlagning, bygga tågbana och rita spöken/monster/troll. Läskigt med spöken, hihi. 

Sedan kom pappan hem! Hipp hurra. Han ska sova hemma med oss inatt, trots att det är älgjakt imorgon också. Mysigt tycker vi... 

Vi tog en kvällspromenad tillsammans, lekte, fick besök av Tom, busade och lyxade till det med popcorn framför teven innan det var sängdags för killen som inte vill speciellt mycket. Borsta tänder: "Vill det jag, nääää!" med surläppen framme. Ljuv ålder, hihi.

Nu är allt undanplockat och vi vuxna myser i sofforna. Ljusen är tända och det är bara att slappna av! 

Vi blir nog inte heller vakna så länge. Herrn ska upp tidigt och jag för egen del har inget emot en tidig kväll känner jag. Ingen vila på dagen = trött preggo på kvällen. Dessutom har jag ont i ryggen, ett tungt tryck "neråt" och ömma fötter. Så sängen är nog bästa medicinen! Men det är mysigt att vara hela familjen samlad, hemma. Hoppas vi får till någon mysig familjedag till helgen också, trots att der är älgjakt. Håller tummarna :-) 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0