en väldigt lugn lördag...

En lugn lördag är precis vad jag har haft. Jag inledde med sovmorgon, frukost och påklädning. Sedan var jag redo att träffa en efterlängtad vän i stan!

Mötte upp Linn och tog en mysig fika på vårt gamla jobb. Tänk att det är flera år sedan vi jobbade på Dackås tillsammans... Vem kunde tro att vi skulle sitta där och fika något år senare, en av oss gravid och en som pluggar till sjuksköterska och bor i Huddinge? Tiderna förändras! Otroligt mysigt att träffas, prata, fika och kika runt lite på stan. Tack för det fina du. 

När vi hade sagt hejdå fortsatte jag att kika runt i affärerna. Tre födelsedagar is coming up nu i oktober, så lite presenter skulle köpas. Alltid skönt att vara klar i tid. Jag köpte även två julklappar! Så nu kan jag stryka två personer från julklappslistan, även det är en skön känsla... Siktar på att vara klar med allt innan det ska födas barn! 

Väl hemma blev det paketinslagning av det jag hade köpt. Ett paket till min moster, ett till min kusin och en liten grej till Ebbe som fyller 2 år från Elias. 

Sedan somnade jag på soffan. Trött preggo! Vaknade vid 17-tiden och kände mig nå fruktansvärt hungrig. Konstigt... Jag hade inte ätit sedan morgonen! Ooops. Jag var inte direkt sugen på att laga middag åt mig själv, så det blev en kebabrulle. 

Åkte upp till Norrvägen (ingen hemma där) och åt min onyttiga middag och tittade på hockey i min ensamhet. Hade även köpt godis och tänkte mysa järnet... Men när jag nästan ätit upp blev det tvärfullt i magen. Fullt med mat och bebis! Vilken smärta, aj. Blev liggandes med magont... Bara lite godis gick ner. Så mamma och pappa blir nog glada när dom kommer hem till en nästan full godisskål, hihi.

Innan hockeyn var slut gav jag upp och åkte hem. Trött och ont i magen! Svängde in hos farmor och farfar först, vilket visade sig vara ett bra val. Fick en matlåda med thaigryta med mig hem (slipper laga middag imorgon - tjalala) och en pippitröja som farmors vännina stickat. Så himla fint. Garnet var det mjukaste, skönaste och lenaste jag någonsin känt på. Inte alls sådär "kli-igt" som vissa stickade plagg kan kännas. Småtossor och en mjuk mössa också. Gulligt! 

Nu är jag hemma och har tagit plats i soffan. Börjar lessna på tystnaden och ensamheten nu. Saknar min älgjägare till sambo och lillplupp Elias. Som tur är får jag hämta lilla älsklingen redan imorgon! Och på måndag får jag pussas med min stora älskling. Det är då det är som bäst, när alla är samlade. 

Vi får se hur länge jag håller ut ikväll, känner mig som sagt trött. Gruvar mig lite för natten också. Är super törstig och dricker mängder med vatten efter den där jäkla kebabrullen... Så det blir nog ett antal toalettbesök inatt. Tycker att varannan timme är nog så jobbigt. Men inatt blir det väl ännumer kiss-spring antar jag! 



Fint stickat till bebis på första bilden, och en sprängfylld mage i slutet av vecka 34 längst ner. Undrar när min navel ska "ploppa" ut? Gör den alltid det? Och när isåfall? Tycker allt är så häftigt med graviditeten så jag väntar med spänning, hihi. 


Kommentarer
Petrahelena

Min ploppade inte ut. Men det syntes knappt att jag hade någon navel. Var liksom helt plant.

2013-10-12 @ 22:14:05
URL: http://petrahelena.bloggplatsen.se
Sara

Tycker allt är så fantastiskt så det ska bli spännande och se vad som händer med min... Annars tycker jag våra magar ser rätt lika ut i formen? Eller inbillar jag mig? Brukar titta igenom "dina veckor" på bloggen och tycker mer och mer att våra graviditeter liknar varandra på så många sätt :-) Fast ändå är jag säker på att min mage innehåller en liten kille. Stensäker till 70 %, haha!

2013-10-12 @ 22:43:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0