en helt vanlig söndag...

Jag som trodde att natten skulle bli jobbig med en massa toalettbesök hade helt fel. Jag behövde bara kissa två gånger! Så gissa om jag var utvilad imorse... 

Jag låg rätt länge i sängen och drog mig, sedan klev jag upp och åt frukost framför Nyhetsmorgon. Hade planerat att göra så lite som möjligt denna söndag. Låta kroppen vila! Och jag lyckades rätt bra, såhär med facit i hand. 

Tog en lång skön dusch på förmiddagen. Körde igång en maskin tvätt och intog sedan soffläge. Blev liggandes bra länge, hängde tvätten, åt lunch och klädde på mig. Slapp och skön start på dagen. 

Åkte till Norrvägen på eftermiddagen, drack kaffe och pratade lite strunt. Sedan hörde kusin Fridis av sig och ville följa med till stan. Ja, det behövdes ett besök på Maxi för att fylla upp lite tomrum i kylen. När vi handlat klart rullade vi mot Strömsbruk, dags att hämta Elias! En glad kille som hade "jobbat med älgjakt" idag, precis som sin pappa. Haha, goding. 

Väl hemma blev det kvällsfika framför teven. Macka och frukt! Sedan blev det party. Elias hittade sin gamla synth med världens högsta ljud... Oj vad vi dansade, sprang och hoppade. Jag kanske inte hoppade så smidigt, haha, men lilleman var det full fart på. Han bjöd alla gosedjur på party och sedan var det dags för "juppa" (gympa). Jobbigt tyckte preggot. Elias vart nog rätt trött han också, helt plötsligt tog energin slut och han ville mysa och sova! Det tog någon ynka minut, sedan sussade han sött. Skönt att ha honom hemma! En hel ensam helg kändes på tok för lång... Längtar ju till och med efter pappan i familjen, hihi. 

Elias är fortfarande ganska snorig och hostig, så efter ett samtal till pappa-älgjägare kom vi fram till att han får vara hemma från dagis imorgon. Han skulle ha gått en kortdag annars imorgon, sedan har vi tagit ledig resten av veckan. Ett litet höstlov. Men nu blir han alltså hemma alla fem dagarna. Typiska förkylningstider... 

Nu är det soffhäng som gäller för mig. Ska kolla på Partaj innan jag också kryper ner i sängen. Mysigt att sova bredvid en varm gosig Elias inatt. Hoppas på bra sömn, så vi är pigga och glada imorgon :-) 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0