en helt okej fredag här...

Fredagen till ära blev det en väldigt lång sovmorgon i detta hem. Mattias är fortfarande sjuk, så även han sov ut ordentligt. Sedan blev det frukost och påklädning. 

Carro kom hit och gjorde oss sällskap framför Sunes jul, mys! Sedan gjorde vi även en del ryck här hemma. Både Mattias och jag "övade" oss. Jag övade mig på att släppa kontrollen och låta Mattias städa. Jag har i princip aldrig låtit honom dammsuga, för jag tror att han kommer fuska och att jag kommer få göra om det. Och för Mattias del handlade övningen om att "lära sig" att dammsuga, på mitt sätt, haha. Det gick rätt bra... Visst ville jag gärna springa efter och peka med hela handen hur/vart han skulle dammsuga. Dessutom gick det mer än dubbelt så fort för honom. Men han bevisade att han kunde och jag drog inte fram dammsugare och städade efter. Han tog även reda på ett diskberg! Själv städade jag badrummet och tvättade/hängde en maskin tvätt. Skönt med ett någorlunda städat hem inför helgen!

Mitt på dagen tog jag och Carro en härlig promenad i solen. Uppiggande, även om jag har lite svårt att gå fort med mina ballongfötter nu. Dom är inte bara svälld, dom gör ont också... Men en promenad är alltid skönt. 

När jag kom hem låg min sambo utslagen i soffan, så jag slängde omkull mig jag också. Somnade till så skönt, och vaknade av en hög snarkning. Ja, den kom från mig själv. Haha! Vi låg på sofforna enda tills det var dags att göra middag. Helt tillåtet när man är förkyld eller gravid... 

Till middag blev det tacos, gott och enkelt. Sedan tog vi plats i sofforna igen, hehe. Men lite nytta blev gjort. Jag betalade räkningarna och Mattias diskade undan. Två diskningar på en dag för honom! Men ja, jag försöker lära honom att det värsta man kan göra att att skjuta på sånt som ändå ska göras ;)

Kvällen spenderade vi med Peter och min bror. Grabbarna smuttade lite whisky (fick hör hur braaa det är mot en förkylning), vi tittade på hockey och delade även på en kvällspizza. Ooops! Men är det fredag så är det. Dock var vi extremt trötta och gick hem tidigt. 

Nyss tog jag en skön dusch och nu är det hopp i säng som gäller. Helgen bjuder på både vila och jobb. Trött preggo behöver sova... Idag har vi förresten den 25:e oktober, och vad sägs inträffa den 25:e nästa månad då tro? Hihi, ja det återstår att se. Om vår bebis är punktlig, snabb eller seg. Jag gissar på det sistnämnda ;) 


Åh, varför blir texten stor mitt i inläggget ibland?! Blir galen... 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0