en härlig ledig fredag...

Fredag och en ledig dag för lilleman. Vi sov sött vidare när pappan åkte mot jobbet. Strax innan åtta vaknade vi och kände oss pigga. Elias låg och kommunicerade med bebisen, det lät så gulligt. Synd att han upptäckte att jag började filma, hihi. 

Dagen till ära var vi bjudna på frukost av kusin Fridis. Mmm! Vilken lyx. Efter lite lek gjorde vi oss redo och åkte mot stan. Lite loppis och "fredagslunch" på Mcdonalds...

På tidiga eftermiddagen mötte vi upp Peter och Ebbe vid Buspalatset. Två bus-sugna killar! Elias var verkligen tuff idag och sprang för det mesta runt själv. Skönt tyckte tjocka jag. Jag försökte hänga på litegranna, men jag fick en del obehagliga sammandragningar och "stötar" neråt. Efter närmare två timmars bus var det dags att åka hemåt, vi var riktigt trötta allihopa! Elias somnade i bilen. 

Vi kom hem samtidigt som pappan kom hem från jobbet ungefär, han hade slutat tidigare. Elias vaknade såklart när jag bar in honom, sedan försökte Mattias få honom att somna om. Dom låg säkert en timme och tittade på film på surfplattan utan att lilleman somnade. "Trött jag, näää..." sa han tillslut och kom upp till mig. Jag hade precis duschat och tvättat håret, så efter lite fix kunde vi bygga lego på hans rum. 

Fram mot kvällen var pappan i familjen bjuden på restaurang med jobbet. Jag och Elias hade det inte sämre vi heller... Frida kom med pizza, cola och bullar till oss! Fredagsmys... 

Klockan rann iväg och vi var tvungna att bryta upp. Jag och Elias åkte med en fullpackad bil till Bobygda. Tredje helgen på raken som vi spenderar här. Men så är det när man har många bollar i luften... Vägspösättning på G igen. 

Kvällsmys och lek med farmor och farfar. Sedan kom även Mattias hit. Vi var sjukt trötta allihopa, så vi gick och la oss. Det snarkas för fullt bredvid mig nu, själv har jag så förbannat ont i ryggen. Suck... Men hittills har min graviditet varit en dans på rosor, så det är väl inte mer än rätt att jag får känna på lite jag också. 

Skönt att jag slipper vägspösättningen imorgon iallafall, den rundan kör Mattias. Tror jag kör på söndag en sväng. Hoppas att Elias bjuder på sovmorgon :-) 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0