en effektiv tisdag @ home...


Skön känsla? Ja. Ont i ryggen och magen? Ja. Hela dagen har jag ägnat åt att bocka av punkter från listan. Det var meningen att listan skulle räcka i några dagar... Men som alltid är det all in som gäller för mig. Och det brukar fungera bra. I vanliga fall. Men i graviditetsvecka 34 kanske det inte är det bästa man kan göra. Ryggen skriker och bebisen protesterar med sparkar. 

Jag tror att just det kommer att bli ett stort problem för mig när jag är höggravid och när bebisen har kommit ut... Att låta saker och ting vara. Att låta det vara stökigt. Att inte hinna med allt. Att låta Mattias dammsuga, trots att jag vet att han fuskar. Ja, att släppa kontrollen helt enkelt. Hoppas verkligen att "det kommer med mamma-rollen" och att jag klarar det galant. Men just nu är det något jag gruvar mig för... Jag vet att jag har ett extremt kontrollbehov när det gäller hur saker och ting sköts här hemma. Men med några djupa andetag och en bebis i famnen hoppas jag att jag kan slappna av och skita fan i om det är stökigt eller om Mattias dammsuger på "fel" sätt.

Nu ska jag vila min onda rygg tills det är dags att börja med middagen. Är glad över att Mattias ville ha kalvsylta och pärer till middag idag bara ;-) 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0