en dag för att vila magen...

För andra gången har Elias sovit hela natten i sitt rum! Det är så mysigt att gå in och väcka honom på morgonen, duktiga storkillen. Och han verkar sova så bra där! Hoppas detta börjar bli en bra rutin nu. 

När killarna hade åkt till jobb/dagis så kröp jag ner under täcket igen. Hade fortfarande ont i ryggen sedan igår... Även magen kändes spänd och konstig. Låg rätt länge i sängen, enda tills magen började skrika efter frukost. 

Resten av morgonen och förmiddagen var lugn. Körde en maskin tvätt, sedan var det soffläge som gällde. Mysteriet på Greveholm, frukt, iskallt vatten och kokos-kolan som jag kokade igår. Mysigt värre... Och gott. 

Jag har i princip legat ner hela dagen. Det börjar bli långtråkigt nu, men jag känner ju i ryggen att det var behövligt. Den värsta smärtan är som bortblåst nu. Och magen är också lugn och avslappnad. Så det är nog inte så tokigt att ta det lugnt ändå...  

Men snart ska jag börja med maten. Jag ska nämligen åka ner med mamma och pappa till Gävle och titta på Brynäs sen! Så jag ska göra en god lasagne alldeles strax. Då hinner jag äta innan jag åker, dessutom finns det färdigt till grabbarna när dom kommer hem från dagis. 

Det ska bli så mysigt att åka ner med mamma och pappa själv. Dessutom så får grabbarna lite egentid här hemma! Antar att det kommer busas lite extra, när preggot är borta dansar råttorna på bordet, hihi. 

Nej nu är det dags att sätta lite fart... :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0