bjudit på lite av varje...

Denna tisdag har bjudit på lite av varje. Vi startade som vanligt runt 06-tiden, dags för grabbarna att göra sig redo för jobb och dagis! När dom hade åkt kröp jag ner under täcket igen och sov till 08:00 - skönt... 

En lugn morgon hade jag. Madicken visades på C-more, så det blev frukost och soffläge framför teven. 

Resten av förmiddagen spenderade jag med Carro! Chill i soffan, en tur på RK (fyndade en jacka till mig själv!) och en snabb handling på Ica. Sedan promenerade vi hem hit. Tog det lugnt, tog reda på en massa ren tvätt och fikade. 

På eftermiddagen blev jag ensam. Tog det lugnt i soffan framför en film. Inte likt mig! Men jag känner att kroppen kräver allt mer vila nu, och jag orkar inte kämpa emot. Rätt skönt att det är "tillåtet" att ta det lugnt, hehe.

Dags att göra middag! Igår gjorde jag stuvade makaroner till hela Forsa, så det fick vi äta idag också. Här slängs minsann inget i onödan! Men istället för falukorv blev det idag hemrullade köttbullar och brunsås. Gott gott. 

När killarna kom hem mumsade vi körtbullar och pratade om dagen. Sedan blev Elias lite putt på mig. Det var bara pappa som dög. "Åk! Åk till Ebbe, snälla. Ta pappas röda bilen!" Hahaha, vad roligt det lät. Alldeles som att han ville ge bort mig till Ebbe. Sedan ångrade han sig dock, och jag fick stanna kvar. Pheeew! Men det märks att han tycker vi är tjatiga ibland. Igår rök vi ihop en sväng när han inte lyssnade för fem öre... Ett tag senare sa jag med snäll röst att "Elias, du måste lyssna på oss när vi säger NEJ." Till svar fick jag en djup suck och "jaja, veeet, mamma säger åsså så". Hihihi, det är en underbar ålder han är i nu. Äntligen får vi veta vad som försiggår i hans huvud, ta del av hand tankar och prata om allt mellan himmel och jord med honom! Fast ibland blir man ju gråhårig på trotsen och knäcken i öronen som han har ibland... Men det goda överväger alltid

Efter att jag diskat undan och grabbarna gjort sig redo, åkte vi ut till skogen en sväng. Med siktet inställt på trattisar! Vi känner att vi inte plockat tillräckligt... Dessutom är en eftermiddag i skogen inte helt fel. Ny energi. Vi stannade inte så länge, mörkret kommer fort nu. Men en kasse med svamp och rosiga kinder fick vi med oss hem. Och en kaffekanna! Någon hade dumpar en fin svart kanna i keramik där i skogen. Den tog vi med oss hem. Diska upp och ha som prydnad i köket.

Väl hemma blev det kvällsmys. Killarna i soffan och jag började med att rensa svampen. Allt ska torkas! 

Sedan var det dags att göra Elias natteklar. Han var sååå duktig ikväll. Vi hade kommit överens om att han skulle sova i sitt rum, han sa det själv redan igår så idag gav vi oss inte när han sa att han ångrar sig. Lite gnäll först. Vi stog på oss. Sedan la han sig utan protester! Vi startade en film på surfplattan, sedan gick vi ut och han låg helt själv tills han somnade. Bravo!!

Medan Elias kollade på film och somnade så höll vi vuxna till i badrummet. Jag skulle vaxa benen, bikinilinje och under armarna. Upptäckte att jag behövde hjälp med både bikinilinje och armhålor... Min käre sambo ställde upp och hjälpte sin tjocka kossa som knappt kan se sin egna bikinilinje för stormagen! Ja där försvann all eventuell mystik mellan oss, haha. Äsch. Här hemma skiter vi med öppen dörr, springer ofta nakna och rapar/fiser när vi känner för det. Tånaglarna når jag fortfarande att klippa, annars hade Mattias fått göra det. Så ja, en intim-vaxning är väl inget speciellt... Men ont som tusan gjorde det. Tränade lite profylax-andning och det funkade! Bra träning inför förlossningen, haha. 

Nu är jag nyduschad, med nytvättat hår och len som en baby. Nu slipper jag raka benen på länge. Wiho! Förhoppningsvis håller det fram tills det är dags att föda! Skönt... Det är verkligen ansträngade att raka benen i vårt trånga badkar när man är såhär stor. 

Men nu är de dags att krypa ner i sängen. Trött efter en bra dag! Hoppas på en lika fin morgondag :-) 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0