ännu en sten från hjärtat...

Onsdagkvällen har jag ägnat åt att sortera foton från snart 3 år tillbaka. Massor av framkallade kort i totalt oreda... Jag insåg ganska snabbt att det fanns både dubbletter och tripletter av de flesta korten också, phew. 

Vet inte hur många timmar jag satt där på golvet? Mattias och Peter hade det mysigt och roligt i soffan med både whisky, yatzy och youtube under tiden! 

Jag är så jäkla nöjd över att jag äntligen har tagit tag i detta. Lite ångest? Ja. Men nu är det ordning och reda. Elias fick två fina album! Ett album är från 0-1 år och det andra är från 1 år och fram tills nu. Underbart att alla kort nu sitter i ordning enligt år, månad, dag. En massa kort åkte rakt ner i sopkorgen också. Meningslösa kort och tripletter som jag av någon anledning skickat efter... Däremot sparade jag kopior på en del kort. Sorterade dem efter år, månad, dag och har lagt dem prydligt i olika "gröna kuvert" som korten kommer i med posten. Både dubletter och såna kort som ska sättas in ett "familjealbum" så småning om. Dags att köpa nya! 

Hur som helst känns det som att ytterligare en sten har lättat från hjärtat. Jag har fått mycket ur världen idag! Elias julklappskalender är klar, bebisens kläder är invikta i skåpet, julklappar har planerats/börjat köpas och alla hundratals framkallade foton har sorterats och satts in i album. Nu kan jag somna med gott samvete och klura på vad jag kan syssla med imorgon :-) 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0