ännu en dag i bobygda...

Ännu en dag i Bobygda. Elias och jag vaknade strax efter att pappan gett sig iväg på älgjakt. Vi myste lite i sängen, sedan gick vi ner och startade dagen. Frukost, påklädning och tv-mys.

På tidiga förmiddagen klädde vi på oss och gick ut. Vi tog en liten promenad och hamnade i en skogsglänta. Lilleman var "skogsledare" och pangade älgar för fullt. Han hade stora pinnar som gevär, medan jag bara fick ha små kottar att skjuta med. "Stor du näää, bara jag kan! Lika pappa!" Tror nog att någon har sin pappis som idol, hihi. Vi var ute bra länge, så länge att Elias farmor blev orolig och kom ut och letade oss med bilen, oooops! 

Resten av dagen har varig väldigt lugnt. Slappat framför teven, lekt med bilar, sovit middag, ätit lunch och tittat ännu mer på teve. 

På eftermiddagen fick vi besked om att det skjutits en stor älg i pappas jaktlag. Vi frågade Elias om han ville se älgen och det ville han. Förklarade på bästa sätt (hur man nu gör det) att älgen hade somnat och inte skulle vakna mer. Sa även att det kunde vara lite blod där, men att älgen inte hade ont längre. När älgarna har levt klart så blir det kött som vi äter. "Vaaaa?" sa han och såg fundersam ut... Han blev inte rädd när vi såg den, sa "uscha" och småskrattade lite. Sedan sa han bara att han inte ville äta blodet, håret och benen. Nejdå, det slipper du lillgubben, hihi. 

Fram emot kvällen blev det middag, även glass till efterrätt. Sedan åkte vi till delsbo en sväng. I bilen säger Elias helt plötsligt - "pappa vet du? Älsker dig! Och bäbisen. Sara åsså." Sedan räknade han upp mamma, Anders och Ida också. Och gjorde klart för oss att han minsann älskar dom också. FINA LILLA ÄLSKLING! 

Kvällen blev lugn och skön. Vi satt vid köksbordet och åt popcorn, tittade på kort, målade, rensade svamp och hade det mysigt. Till slut blev lille herrn övertrött och började grina åt allting. Sängen nästa! 

Imorgonbitti åker jag och Elias hem till Forsa. Älgjägaren stannar kvar han. Jag ska på ett möte imorgon mitt på dagen och Elias ska på kalas med min mamma, hos min farmor. Sedan sover vi hemma jag och lilleman, jag ska nämligen till MVC på torsdagen så Elias får vara en sväng med mamma då också. Sen får vi se hur resten av veckan ser ut. Ska nog tillbaka hit och byta till vinterdäck iallafall. Annars har jag inget emot att spendera helgen hemma heller. Börjar få allt med sammandragningar och ont i magen, då är det allra skönast att vara hemma! Vi får se hur veckan blir. Jag går förresten in i graviditetsvecka 35 idag. Det närmar sig! En liten uppdatering kommer imorgon eller på torsdag... Nu ska det nämligen sovas :-) 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0