vi välkomnar helgen nu...

Inatt har vi sovit rätt bra, allihopa i samma säng. Trångt, varmt och mysigt. Edwin åt klockan 23:00, 02:45 och 07:00. Det tycker jag känns helt okej, jag kände mig faktiskt utvilad vid sista amningen. Och tur var väl det, för även Elias vaknade då och ville upp. 

Ja, vi hade storebrorsan hemma från dagis idag. Mattias jobbade. En tur till stan var inplanerat för mig och pojkarna! 

Frida kom och gjorde oss sällskap. Tack vare henne kom vi iväg i tid, hihi. Vi styrde bilen mot Dollar för att uträtta lite ärenden. Fix med dom sista julklapparna. Barnen skötte sig exemplariskt! Som belöning åkte vi till min mormor och fikade nybakta lussebullar. Ljuvligt gott... 

Mattias ringde och frågade om vi ville ha lunch. Ja tack! Så han och Peter kom upp med Donken-mat till mormors lägenhet. Där satt vi och mumsade! Sedan var det dags att skiljas åt. Dom åkte på jobb igen och jag åkte hemåt med barnen. Båda två slocknade i bilen, hihi. 

Fast vi åkte aldrig hem, vi åkte till mina föräldrar. Mys i soffan med två rätt så trötta barn! Sedan skulle Elias hjälpa min pappa att sätta upp utegranen med belysning. Han "kapade" grenar med sin lilla motorsåg och pyntade med lite saker under granen. Goding! En mysig eftermiddag. 

Innan vi åkte hem gjorde vi ännu ett stopp. Hos min farmor och farfar. Hon hade bakat massa lussebullar till oss! Så nu är frysen full, mums! Underbart. Vi stannade ett tag så dom fick njuta av barnen. Elias-och-Edwin-mys är en favorit hos dom! 

När vi väl kom hem packades allt upp och vi kopplade på fredagsfeeling. Storkillarna började med middagen - tacos. Själv matade jag en hungrig bebis och tittade på skidskytte på teven. Lite lek hann killarna med också.

Fredagamiddagen var mysig. Det är ju alltid gott med tacos. Men ikväll satt vi längen vid matbordet allihopa och pratade och hade det trevligt. Till och med Elias var med! Edwin låg nöjd i sitt babynest på kökssoffan och tittade på oss. Ja, en riktig mysig stund med älskade familjen! 

Nu har jag diskat och plockat undan i köket. Mer än så blir det inte idag. Elias sov bara en stund i bilen idag, så han går på lånad energi just nu. Snart stupar han nog i säng! Jag ska nog bada Edwin snart, sen blir det soffmys med min käre sambo. Vi välkomnar helgen! Ska bli roligt att ha familjen samlad hela dagen imorgon. Mina älskade pojkar. 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0