vi myser på här hemma...

Åh, vad det är skönt att vara hemma! Först kändes det jobbigt att komma hem. Trött, hungrig, massor att packa upp, full tvättkorg och så vidare... Men vi hjälptes åt och vips så var allt uppackat, organiserat, en tvätt snurrade i maskinen och vi kunde sätta oss och bara vara. Vara med vårt lilla hjärta. 

Allt har gått så bra. Han är så lugn och snäll, lillkillen. Bara äter, sover och bajsar. Lite grin när man är missnöjd också, såklart. Amningen har kommit igång och det verkar funka bra! Är glad att jag köpte en amningskudde, så skön. Fast ena tutten är inge populär... Får pumpa ut så att den inte ska sprängas, hehe. 

Första natten gick bra. Han ville bara äta en gång runt 3-tiden, sedan sov han så snällt. Lite prutta-gnäll, men det gick fort över. Han sover i sitt babynest mellan oss. Även det köper är jag nöjd med, så mysigt att ligga i det så! 

Vill tacka så hjärtligt för alla hälsningar, kort och presenter som lillkillen har fått. Både innan, på bb och nu efteråt. Så fina saker! Blir alldeles varm i hjärtat, fina människor... 

Just nu ligger jag och vilar lite. Pluppen myser med pappa. Vad han ska heta kommer vi nog aldrig komma överens om... Gud så vi diskuterar här hemma, haha. 

Ikväll ska jag nog skriva om förlossningen! Är glad att Mattias antecknade klockslag när saker och ting skedde, medan jag låg och laddade för att krysta, haha. Känns som att jag måste skriva av mig innan jag får minnesluckor! Håll utkik ifall ni vill ha en detaljrik historia om när Pluppen kom till världen ;-) 

En del av allt fint vår lillkille har fått... <3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0