städat och gjort advent...

Ännu en hyffsad natt, lillpluppen våran kanske börjar förstå att man ska sova på natten? Hoppas! Det gör sååå mycket om man få sova några timmar i sträck. 

Vi hade en typisk ledig-morgon här hemma. Kliva upp och äta frukost, för att sedan fortsätta mysa i sängen och sofforna. Segstartade, hihi. Till slut kokade Mattias starkt kaffe så vi skulle komma igång! 

Storgrabbarna har haft en mysdag tillsammans. Bara Elias och Mattias. Det har ju varit mycket uppmärksamhet kring Edwin här hemma nu, så en dag helt ensam med pappa var uppskattat! Buspalatset och lunch på McDonalds. Det var han värd, bästaste storebrorsan! 

Här hemma gjorde jag ett ryck medan Edwin var nyäten, nybajsad och sussade sött i sitt babynest. Jag plockade fram julen! Lika tidig som alltid, hihi. Men det blir inte så mycket julpynt här hemma. Tycker det räcker med julstjärnor, julmatta, julgardiner, ljusstakar och julblommor... Och sedan granen såklart. Tomtar är inte min grej, så nå värst med pynt blir det inte. 

Så nu är stjärnorna uppe i vardagsrummet och sovrummet. Även en "varmare" matta under soffbordet. I köket åkte julgardinen upp med matchande duk och kudde i kökssoffan.  Och that's it. Ljusstaken ska upp i köksfönstret också, men det får vänta lite. Mysigt vart det! Nu måste väl snön komma snart så vi får lite julkänsla?! 

När storkillarna kom hem var dom trötta. Dom hade haft det så roligt så. Edwin fick en uggla som man vecklar ut till en gosig filt, så mysig... 

Jag skyndade mig sedan att dammsuga i sovrummet. Alla killarna ville nämilgen sova en stund, så jag stängde in dom där när jag var klar och städade resten av lägenheten med dom sussade. Första gången på två veckor som jag dammsög. Rekord? Även första gången jag dammsög utan att vara höggravid. Wow vad lätt det gick! Inget ryggont längre, hallelujah. Ja, sist jag dammsög var Fredagen den 1/11 och sedan gick ju vattnet den natten! 

Riktigt härligt med ett städat hem. Dammsög, torkade golven och städade badrummet. Så nu är det bara att njuta av det fräscha, och av julmyset... 

Just nu är det soffhäng som gäller. Ska väl peta i oss mat och sedan åka upp till mina föräldrar en sväng. Fika och hockey står på schemat ikväll. Hoppas att Brynäs vinner :) 




Nöjd storebror som ätit på Donken... <3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0