måndag och bvc-besök...

Inatt har halva familjen sovit gott, medan den andra halvan knappt sovit alls... Det var jag och lilla Edwin som drog nitlotten. Mellan 03-06 var han vaken. Mammas lilla skitunge! Men han grinar eller skriker inte. Han ligger nöjd och tittar runt bara. Fast han grymtar till lite då och då, så jag kan inte slappna av och sova. Storgrabbarna däremot sov som stockar inatt, hihi. 

Det blev en lång sovmorgon, så jag fick några timmars sömn iallafall. Sedan fick vi besök av min kusin Frida, hon hade post med sig till Elias. Överlycklig kille! En jättefin bok som handlade om honom själv - så himla fin! Dom är snäll dom, Frida och Tom. 

Efter en grötfrukost var det sedan dags för mig och Edwin att åka till stan. Första besöket på BVC. Allt såg fint ut med vår lille kille. Han är nu 51 cm lång och väger 3320 gram. Drygt 100 gram plus sedan utskrivningen på BB. Vi närmar oss födelsevikten och bvc-sköterskan var nöjd med viktuppgången. 

Medan vi var i stan hade storgrabbarna här hemma varit på Ica. Duktiga killar som lyckas komma hem med allt jag skrivit upp! Elias hade saknat Edwin. "Sover brorsan?" ropade han i dörröppningen när vi kom hem. Han är så söt och snäll mot lillebror! 

Efter lunchen var det dags för en powernap. Alla killarna tog plats i sängen och sussade sött. Själv tog jag lite egentid. En dusch med hårtvätt, en plockrunda, slänga in en tvätt i maskinen och börja med middagen. Tittade in till mina älskade grabbar då och då. Hämtade ut Edwin för lite amning, sedan väckte vi dom andra när tvätten var hängd och middagen var klar. Idag blev det ugnsfalukorv med pärer och morötter. Gott gott... 

Eftermiddagen blev kväll. Mattias tog en vagnpromenad med Edwin medan Elias och jag lekte med lego här hemma. Lite filmmys hann vi också med innan dom andra kom hem. 

Vi fick även besök av Mattias, Frida och Minnah. Fikade och knäppte kort till HT. Får se om vi lyckas se normala ut hela familjen, haha. Tack för hjälpen Frida! Efter en massa springbus tyckte sedan Elias att dom skulle gå hem. "Gå hem nu ni..." sa han bestämt. Men det var bara för att Mattias lovat honom att bada när dom hade gått, hihi. 

Efter kvällsbadet somnade Elias gott. Mattias och Edwin intog soffan medan jag gjorde sista plockrundan och diskade undan ett stort berg med disk. Vägrar spara tills imorgon! 

Nu har Edwin precis tuttat färdigt inför natten, nu hoppas vi att han sover mellan måltiderna... Han verkar ju köra varannan natt, så enligt schemat bör han sova bra denna natt. Tråkigt nog har han blivit alldeles geggig i ens ögat. Vet inte om det är ögoninflamation eller om det är trånga tårkanaler bara? Mammas lillhjärta... 

Imorgon väntar ännu en ledig dag tillsammans. Lite grejer står dock på schemat. Fast inte förens vi fått sova ut ordentligt ;) 


Finaste Elias och Edwin! Jag älskar er...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0