lunch och storhandling...

Imorse när storkillarnas klocka ringde var jag redan vaken och ammade Edwin. Jag hade tyvärr bara sovit 2,5 timme då... Lillebrorsan våran tyckte nämligen att det skulle tuttas hela natten! Så när killarna åkte på jobb/dagis somnade vi om en stund till. 

Mitt på dagen hade vi en lunchdejt med min mormor och kusin Frida! Thaibuffé... Riktigt gott och trevligt. Edwin sov hela tiden, lyxigt. 

Efter att jag sedan ammat lilleman åkte vi på Maxi för att handla. Hade tur att mormor följde med och skjutsade runt på Edwin så jag kunde gå runt i lugn och ro. Jag lyckades få med allt på listan! Skönt med en rejäl storhandling! 

Klockan gick fort, när vi kom hem var dem redan 15:00. Vart tog dagen vägen? Gjorde en missnöjd bebis till en nöjd bebis. Byta blöja, mata och mysa! Sedan låg Edwin på köksbordet i sitt babynest och tittade medan jag packade upp matvaror och gjorde middag. Idag gjorde jag kasslergryta med sparris och ris! 

När Mattias och Elias kom hem åt vi maten, sedan blev det soffhäng. Diskade undan och slängde in en maskin tvätt också, men det får räcka för idag... Mina föräldrar kom hit en sväng så vi har mest bara lekt och myst.

Resten av kvällen blir också lugn. Ska bara hänga tvätten, sedan ska vi hänga i soffan och ha det bra. Varva ner och hoppas på en bättre natt :) 



Elias öppnade en lucka på kalendern. "Men det finns många kvar!" Hihi... <3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0