lördag med massa folk...

Inatt fick mamman sova skönt minsann! Efter natt-amningarna med Edwin tog pappan över och bytte blöja och vaggade till sömns. Så skönt att bara stoppa tillbaka tutten och få somna om direkt, hehe. Välbehövligt!

Efter grötfrukost, morgonbestyr och påklädning av barn packade vi ut oss i bilen. Mot barnens farmor och farfar! 

Där blev det soffhäng, kolla skidor, Edwin-mys, lek med Elias och korvlunch. För första gången märkte vi att Elias blev avundsjuk på att Edwin fick uppmärksamhet. Men vadå?! Komma hit sno min farfar liksom.... Hihi, lite gulligt. Även om Elias tyckte det var jobbigt såklart. Men det är ju normalt med svartsjuka när man har syskon! 

På tidiga eftermiddagen åkte vi hem mot Forsa igen. Till Peter på 25-årskalas! Paket, fika och lek med barnen. Ebbe och Elias tävlade om vem som kunde låta mest och få bästa platsen i soffan. Helst bredvid Edwin. Klappa, känna och tjuvnypa lite. Haha! Ebbe var verkligen fascinerad av lilla bebisen, men då kom Elias och berättade att det minsann var hans bror och visade hur man fick klappa. Gulligt! 

På vägen hem köpte vi med oss pizza. Ooops! Men vi skulle få främmande av Mattias storasyster Eva med familj, så vi ville inte hålls på att köra ihop det så värst... Så trevligt med besök! Dom hade med sig Naomi (hon bor hos dom) som är ett år äldre än Elias, och för första gången fick vi se Elias leka riktigt bra med en jämnårig. Oj vad dom hade roligt! Dom var instängda på Elias rum hela tiden. Vi hörde hur dom lagade middag, var på älgjakt och allt möjligt. Riktigt kul att dom kom så bra överens! Ja dom är ju faktiskt "låtsas-kusiner". 

Vi vuxna satt och fikade i lugn och ro. Riktigt trevligt, längesedan vi träffades! Edwin fick så snygga kläder också. Längtar tills han kan ha dom! Även jag fick en tidning och en chokladask att mysa med medan jag bara var hemma. Så himla gulligt... Tusen tack! 

När dom åkte hem blev det lugna gatan här hemma. Barnen i varsin soffa framför en film! Vi vuxna diskade, plockade och donade medans. Jag var tvungen att slänga in en tvätt också, en liten bajsolycka för storebror. In i duschen bara!

Snart ska tvätten hängas, storebror ska sova, lillebror ska göras natteklar och ammas, sedan ska jag bara njuta i soffan ett tag innan vi vuxna också hoppar i säng. 

En bra dag lider mit sitt slut... Vi hoppas på en bra natt och en trevlig morgondag. Första december och första advent. Elias ska öppna första paketet i kalendern! Nu börjar julen :) 






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0