haft en skön lördag...

Dagen inleddes med sovmorgon. Ja, det är ett måste när vår lilla Edwin fått för sig att sova på dagen och vara vaken på natten... Inatt var han verkligen pigg! Ville tutta massor och låg sedan nöjd och vaken. Han kom inte till ro förens vid 05-tiden tror jag. Jag tog första passet mellan 01-03 och sedan pumpade jag ur mjölk så Mattias kunde ta nästa pass. Så skönt att sova! Är otroligt glad att jag har mycket mjölk, det går på en grisblink att pumpa ur till flaskan på natten. Han har nämligen svårt att ta bröstet då... Antar att vi båda är för trötta. 

Jag älskar att vakna upp på mornarna och inse att jag faktiskt är mamma till finaste lilla Edwin. Att inse att det inte är en dröm! Det är på riktigt. Då spelar det ingen roll hur otroligt lite man sovit på natten eller hur många bajsblöjor man varit upp och bytt. När det finaste man har ligger och andas bredvid... 

Idag på förmiddagen har vi haft besök. Vi har haft folk här hela veckan som velat mysa och snusa på Edwin. Idag kom Carro, Johanna och Daniel på lite kaffe och bebismys! Fick sååå fina kläder till lillpyret vårat. Gissa om han kommer vara snygg när han växer i dem?! Tusen, tusen tack. Sedan kom även Peter, Niklas och en stolt farmor på besök. Farmor kom med en fin blomma, också fick vi en babyvakt som vi skickade efter. Vad snälla alla är! Så tacksam. 

När vi blev själva tog vi det lugnt. Skönt att bara vara! Snodde ihop en köttfärssås som vi åt medan Edwin sov i sitt babynest. Älskar verkligen det! Han sover så skönt i det, det går att flytta utan att han vaknar, det går att lämna honom korta stunder på tex. soffan, och han sover tryggt mellan oss i sängen. Skulle inte vilja vara utan det. Några andra favoriter är amningskudden, bröstpumpen, och amningslinnena jag fick av Johanna, Elias mamma. Bäst!

Framemot kvällen tog vi en promenad med vagnen. Det är andra gången jag är ute och promenerar, och jag känner ju att det är mycket i kroppen som ska läka. Blir väldigt "trött och tung" i magen efter ett tag. Så några långa sträckor blir det inte än på ett tag! Vi gick upp till Norrvägen och fikade. Så fick mormorn och morfarn lite Edwin-mys. 

Väl hemma igen blev det kvällsmys med popcorn och amning framför Så mycket bättre. För precis en vecka sedan låg jag med värkar i ett rum på förlossningen och tittade på ett halvt öga på det programmet. Till slut gav jag upp och orkade inte mer. Några timmar senare föddes han, vår fina lilla kille! 

Otroligt vad fort en vecka går. Och otroligt att man kan älska en liten människa så mycket. Kärleken bara växer och växer... 

Nu ska vi hoppa i säng och sova. Hoppas att vår lille bebis är lite tröttare inatt. Mamman är nämligen dödstrött. 

Älskade lilla barn. Som bjöd på ett leende i morfars famn idag. Och Minnah blir så glad när hon ser Edwin, hihi. 

Fina kläder som vi fått från nära och kära de senaste dagarna <3 


Kommentarer
Frida

Är Mattias aldrig glad? Man ser honom aldrig le på bilder, inte ens på en bild när han höll i den lille, för första gången.. Eller vad de var

2013-11-10 @ 07:54:08
Sara

Man kan vara glad utan att flina?

2013-11-10 @ 15:11:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0