en väldigt bra fredag här...

Ännu en natt då vi fått sova någorlunda bra. Edwin vill äta ungefär 2 gånger/natt och det känns ju helt OK. Han brukar däremot ha lite bökigt att komma till ro efter mjölkslurkarna... Försöker prova olika knep för att det ska fungera bättre. Snart kommer vi nog på något. Men jag klagar absolut inte! Vår lilla Edwin är verkligen en snäll och nöjd bebis, än så länge. Vi får endast höra på hans ljuva stämma när han är väldigt hungrig, och då fåååår man faktiskt grina och säga till. 

Efter att Edwin ätit morgonslurken klev Mattias upp med honom så att jag och Elias fick sova ut. Tack älskling! 

På förmiddagen blev jag ensam hemma med barnen. Mattias skulle till Söderhamns sjukhus och kolla handen... Vi fick en bra start. Elias har blivit så otroligt duktig vid matbordet, blir alldeles förvånad. Han äter jättebra och sitter stilla. Och om Edwin börjar grina och vi vuxna går från bordet så sitter han kvar. Imorse blev det så, att jag var tvungen att avbryta frukosten för att mata Edwin. "Sitter kvar jag, äter upp sen kommer jag åsså!" Duktiga storkillen. 

Efter att båda barnen var mätta i magen och fått på sig kläder gick vi ut på en promenad. Grått och tråkigt väder, men ändå skönt med luft. Edwin sov skönt i vagnen medan Elias promenerade snällt bredvid. Vi tog en tur till Röda Korset, barnen fick varsitt klädesplagg. En snygg tröja till Elias och en body med stjärnor till lillebror! Sedan gick vi till lekparken och lekte av oss innan vi promenerade hem. Precis då kom även Mattias tillbaka. 

Edwin fick fortsätta sova ute i vagnen medan vi andra gick in och åt sopplunch. Lite skönt innemys... När lillebror också hade ätit tog vi oss en tur till Delsbo. Mattias skulle prompt kolla om isarna lagt sig på hans fiskesjöar. Barnen gillar att åka bil så hela familjen följde med, också tog vi helghandlingen i samma veva. 

När vi kom hem var det sena eftermiddagen. Hungriga barn och hungriga vuxna! Matade Edwin och sedan slängde vi ihop en "kycklingsås" som vi åt med pasta. Det blev riktigt gott faktiskt. Elias slickade rent tallriken så det var väl ett bra betyg! 

Kvällen kom och Elias hade fredagsmys. Lite godis och barnprogram i soffan med pappa och lillebror. Mysigt värre! Själv slängde jag in en maskin tvätt och diskade undan i köket. Dona med lite av varje. Plockrundan på kvällarna är som avkoppling för mig... 

Sedan var det dags att bada lillebrorsan. Det gillar han i en halv minut ungefär, sedan blir det skrik! Men nu är han mjuk och ren, lillpluppen. Navelstumpen trillade av idag den också! Tänk, på söndag blir han två veckor gammal. Tiden går, tiden går. Det gäller verkligen att njuta... 

Nu är det soffhäng som gäller. Elias tog nyss ett bad han också, och nu kollar han på smurfarna i sängen, om han inte redan somnat. Vi andra kikar på fotbollen på tv. Ljusen är tända och vuxenskålen med godis åker snart fram. Mys! 


Kärleken till familjen blir bara större och större... <3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0