en trött och grinig mamma...

Natten började bra! Edwin sov mellan 23-03, ett hopp tändes... Men efter amningen kunde han som vanligt inte komma till ro. Äter, somnar, äter, somnar. Sedan kommer den där hemska kaskadkräkningen... Allting förgäves, känns det som. Vi låg vaken till 06-tiden, sedan lyckades han sova i någon timme innan det var dags för nästa matslurk + kaskadspya. Ja, det var en trött och uppgiven mamma som startade den här dagen. 

En maskin fullproppad med små handdukar och filtar måsta tvättas. Det går åt massor till vår bajs och kräkglada lilla älskling! 

Sedan hade vi en lugn och mysig dag i soffan. Det jobbiga är att jag inte kan slappna av och sova medan Edwin gör det... Jag har massor av saker som flyger runt i huvudet. Det bara går inte att somna. Antar att jag måste öva och bli bättre på det, innan jag går in i väggen. 

När pappan kom hem åt vi middag. Julkorv, potatis och morötter - mmm. Lite köksstök med disk och plock sedan... Efter det brakade helvetet lös. Världens tröttaste och grinigaste mamma! Det känns som att jag är i puberteten igen, hjälp. Minsta lilla får mig att grina och skrika. Mattias tog med sig Edwin på en promenad. Jag hade också velat följa med egentligen, som vi hade planerat, men det var väl nån liten fjantsak som gjorde att jag vägrade och istället låg raklång på sängen i protest... Ja, ni hör ju. Stabil mamma? 

Nu har jag krupit upp i soffan. Kaffebryggaren står och droppar. Ska bli gott med lite sockerkaka och två stora koppar av den magiska drycken. Det är nog precis vad jag behöver innan grabbarna kommer hem igen. Allra bäst vore väl att sova, men dit är det en bit ännu. Måste träna på avslappning!!! 

Älskade unge... Önskar du sov såhär bra på natten! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0