en onsdag med besök...

Edwin skrällde ordentligt inatt och sov riktigt bra! Två nätter i rad med bra sömn alltså, tack för det lilla barn. Dessutom fick jag och barnen sovmorgon. Mattias klev upp tidigt, vi hade nämligen tid på besiktningen. Bilen gick igenom, hurra! Det verkar vara ett bra bilköp vi gjorde förra året. Femtontusen kontant. Inga lån, inga större fel och inga ombesiktningar... Härligt. Däremot är det ju ingen värsting-bil, och lite små brister och fel har den ju. Men vi måste vara nöjda ändå! 

Efter frukost och morgonbestyr kom pappsen tillbaka. Vi klädde då på oss och tog en promenad i solen. Sååå härligt... Elias jagade såpbubblor och sprang runt runt. Vi provade att ha Edwins mjuklift i Elias vagn. Det funkade utmärkt. Perfekt ifall man inte vill ha den stora rejäla Emmaljungan med sig. Elias graco-vagn är ju så mycket smidigare. På stan till exempel. 

Innan vi promenerade hem blev det korvlunch på kiosken, mmm. Hemma möttes vi av besök! Barnens farmor, farfar, farbror och mormor kom hit. Lek, mys och fika. Vi fick även en så fin blommar av farbror Stefan. Tack! 

På eftermiddagen blev det lugnt här hemma. Elias följde med min mamma hem och Mattias åkte till stan för att boka tid på verkstaden, lite småfix med bilen. Edwin somnade i soffan och jag kunde dona med maten i lugn och ro. Tacos-onsdag! Elias hade ätit hos mina föräldrar och var dessutom supertrött. Ingen powernap idag, dags att få ordning på rutinerna! Det har blivit allt för sena kvällar nu ett tag... Men medan vi vuxna åt mat så lyckades han slumra till i 10 minuter på soffan. Lyx att sitta ner i lugn och ro medan barnen låg på sofforna, hihi. Så så gulligt ut! 

Efter middagen fick vi mer besök. Frida, Anna, Minnah och Peter. Elias fick nog en ny favorit i Anna - mys och lek! Det blev även fika och spel. Trevligt värre! 

Nu är det kväller och dags att varva ner. Har diskat undan och plockat ihop lite. Ska strax ta en dusch och mysa ner mig i soffan bredvid Edwin! Framkalla lite kort och slötitta på tv. Elias somnade själv ikväll, i bra tid dessutom. Hoppas vi får ordning på rutinerna nu. Bra dag lider mot sitt slut :) 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0