en ledig tisdag tillsammans....

Edwin följer sitt sovschema, varannan natt sover han bra - för att nästa natt vara vaken... Inatt var det den bra natten och vi fick sova allihopa! Blev lite orolig vid 03:30-amningen, hela familjen vaknade nämligen. Elias ville ha välling (tror han blev avundsjuk på att Edwin fick äta, haha) och sedan somnade han gott. Mysigt att amma med hela familjen vakna i sängen! 

Imorse klev Mattias upp när Edwin ville ha mat igen. Har alltid en flaska med bröstmjölk i kylen, så dom klev upp och åt medan jag och Elias fick sovmorgon. Behövligt! Tack älsklingar. 

Förmiddagen rullade på här hemma. Frukost, tv-mys och morgonbestyr. Sedan gjorde jag och Elias oss redo för en tripp till stan. Lillebror fick vara hemma med pappa! 

Första stoppet blev Maxi för att köpa blöjor. Lite annat smått och gott blev det också. Sedan åkte vi ner på stan. Två nya amnings-bh:ar till mig, man kan ju inte gå utan bh i alla tider! Hehe. En sväng ner på leksaksaffären. Elias fick välja en liten grej för han varit så duktig, en ny liten smurf till samlingen! Jag slog även till och köpte en adapter till Edwins babyskydd. Det innebär att vi nu bara kan "klicka på" barnstolen på chassit till graco-vagnen (Elias vagn). Så smidigt att skjutsa honom i det när man ska på stan eller åka och handla, så slipper man bära runt på den tunga stolen! Nöjd. 

När vi kom hem gjorde Mattias iordning lunch. Enkelt men gott med färdiga pannbiffar och potatismos. Mätta och belåtna tog storgrabbarna en powernap. Edwin likaså. Själv donade jag undan i köket - disk och plock. Vek även ren tvätt innan jag också slumrade till på soffan. Skönt! 

Nu har Elias och Mattias gått ut på en promenad. Reflexvästarna på! Edwin och jag har soffmys... Han vill nog snart äta, sen ska jag koka päree och sätta på ugnen. Mattias har förberett en god fisk, mmm! 

Ikväll blir det familjemys. Brynäsmatch på teven, tända ljus och något gott att äta kanske? Låter alldeles underbart :)

Ett av de bästa köpen är Edwins babynest! Älskar det.  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0