bebiskompis & restaurang...

Imorse var vi trötta på Frejavägen igen. Inatt funkade dock amningen rätt bra, men istället kunde han inte somna efter nattslurken... Massa gnäll och mys-tuttande, sedan lyckades jag vagga honom till sömns. Det är tur att han sover bra på mornarna så den trötta mamman får sova ut. 

Men jag är glad att vi klarade natten utan att ge ersättning. Dessutom fick han behålla all mjölk i lillmagen! Nöjd mamma. 

På förmiddagen kom Carro. Vi gjorde oss i ordning och åkte till hennes syster Helen och söta lilla Emil. Som inte längre är så liten som sist jag såg honom! Tiden rusar iväg... Han är ungefär 4 månader äldre än Edwin, och jösses vad det händer grejer med dom små liven på så kort tid. 

Vi fikade, pratade och myste med småpojkarna. Så trevlit att komma iväg! Edwin var på väldigt bra humör och skötte sig utmärkt. Åt, sov, bajsade och var allmänt nöjd. Ja, man måste ju visa sig från sin bästa sida inför folk, hihi. Timmarna flög iväg och tillslut var det dags att bryra upp det trevliga och åka hemåt. Men hoppas det blir fler bebisdejter! Även om dom inte var så värst intresserade av varandra nu ;)

På vägen hem svängde vi in på Ica, sedan hem och slänga sig på soffan! Mata Edwin, mysa och vänta hem pappan. 

Pumpade ut massa mjölk och åkte hem till mina föräldrar sedan. Edwin skulle nämligen få mysa med sin morfar någon timme medan Mattias bjöd på mat på Route 84. Fira att just vi fick bli Edwins föräldrar. Otroligt gott och mysigt att komma iväg en stund. Även om jag längtade ihjäl mig efter lillpluppen! 

Nu är vi åter på Norrvägen. Allt hade gått bra här. Edwin hade ätit upp all mjölj och somnat i morfars famn! 

Snart ska vi åka hem och göra kväller. Ska försöka komma i säng lite tidigare ikväll, om lilleman är med på noterna... Sedan ska jag prova lite nya amnings-tips och hoppas på att natten blir bra! 






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0