vill vara pigg en fredag...

Fredag härliga Fredag! Arbetsdagen har gått bra även om den varit lite stimmigare än vanligt. Vi har arbetat på olika håll idag med varsina grupper. Men det har som sagt gått bra! Trivs verkligen!

Efter jobbet åkte jag hem och la mig på spikkudden. Bästa knepet för att lindra huvudvärk.

Sedan förberedde Mattias middagen medan jag tog en varm skön dusch. Vi 3-tiden kom Niklas hit och grillade med oss! Hur gott som helst. Ser fram emot många grillade köttbitar i sommar...

Efter maten åkte vi alla tre till ranschen och slog några bollar. Hmm, jag måste verkligen slipa på tekniken innan jag går årets premiärrunda... Det gick lite sisådär med andra ord.

När vi kom hem diskade jag undan, hoppade i myskläder och.... KRÖP NER I SÄNGEN. Herregud. Klockan var inte mer än runt 17:45 skulle jag tro. Pinsamt! Men jag är så sinnessjukt trött och tycker att sängen är så fruktansvärt skön! Här har jag legat sedan dess. Mattias och Niklas kollar på hockey, och jag ligger och kollar på dom i soffan härifrån sängen. Försöker vara social och starta en konversation ibland. Men jag är så trött så jag bara pratar tok, haha. Får se om jag pallrar mig upp när Sveriges match börjar. Men nja, det känns tveksamt. Mitt i detta trötta elände så tycker jag ju att det är lite mysigt att ligga under täcket och vara tröttis ändå... Fast på en Fredag hade det kanske varit trevligt att vara pigg.

Läskigt hur trött man kan vara utan att ha gjort något jobbigt under dagen. Det är lite läskigt att vara gravid över huvudtaget... Jag känner nämligen inget annat än trötthet och hunger?! Hoppas att allt är okej där inne!

Nej nu ska jag fortsätta att göra det jag gör bäst... VILA/MYSA/SOVA :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0