vilken underbar måndag...

Efter en natt med lite sömn för min del, så var jag inte så pigg runt 6-tiden när det var dags att kliva upp. Hade helst sluppit. Men det går så mycket lättare att hjälpas åt på morgonen, så självklart klev jag upp även fast jag var ledig och gjorde Elias redo för dagis. Vet att Mattias gör detsamma när det är jag som skjutsar på dagis. Men när pojkarna hade åkt kröp jag ner under täcket igen och tog igen några timmars sömn!

Sedan vaknade jag till ett underbart väder! Vilken värme! Jag åt frukosten ute i solen och fick sådana härliga sommarkänslor...

När jag precis gjort mig redo för dagen så kom mormor förbicyklandes. Hon frågade om jag ville följa med på en cykeltur. Självklart!

Vi cyklade till Matnäs där vi hade en trevlig stund med några släktingar, gott fika och stekande sol. Vi blev kvar i två timmar ungefär. Sedan cyklade vi hem igen. Så sammanlagt blev det runt 8 km. Härligt...

Grabbarna kom hem tidigt idag! Jag och Elias tog då en promenad upp till Norrvägen. Det är mycket roligare att leka där... En stor gräsmatta, lekstuga, en lekpark precis bakom huset och mycket roligt att titta på. Dessutom kan en annan slappna av mer. Här hemma är det vägar och bilar överallt...

Vi hade riktigt mysigt där hos mina föräldrar. Lek och fika! Sedan ringde Mattias hem oss och sa att middagen var klar. Så vi promenerade hem till en jättegod kasslergryta med ris!

Efter att jag diskat undan så gick vi ut igen. Alla var överens om att vi ville ta vara på det ljuvliga vädret! Vi hade 19,9 grader i skuggan på kvällen. Sommarvärme!! Vi tog en promenad och hamnade sedan i en lekpark. Älskar att vara ute med grabbarna. Älskar att det börjar bli sommar!

När det var dags att gå in och göra sig kvällsklar så fick pojkarna klara sig själva. Jag tog en skön promenad med Carro!

När jag kom in igen hade Elias hoppat i sovtröjan, kvällsfikat, borstat tänderna och fått nappen av pappa. Jag skyndade mig då att ta en dusch/tvätta håret medan han valde böcker osv. till nattningen. Sedan kröp jag och lilleman ner i sängen och läste saga.

Nu är det bara vi vuxna vakna. Jag ska hänga en tvätt som precis snurrat klart. Sedan blir det kvällsfika framför hockeyn!

Imorgon är det jag som skjutsar lilleman till dagis. Har sagt att vi kommer vid 8 istället för 06:30, skönt för Elias med sovmorgon! Sedan ska jag på ett spännande möte. Hoppas på en bra dag :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0