vi går väl på långhelg då...

Bra dag! Förmiddagsjobb i lugnt tempo. Mycket planering, men även tid med några goa elever. Fast det var ju självklart skönt att packa ihop och göra helg mitt på dagen. Långhelg dessutom! Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag.

Efter jobbet rullade jag hemåt. Inget speciellt planerat, men visst finns det saker att göra alltid... Städa badrummet och skura bakom toaletten tillexempel. Sånt man gärna skjuter upp till "en annan dag". Plockade lite här och där, vek tvätt och diskade. Sedan kom även Mattias hem tidigt från jobbet. Dusch, göra sig klar, slå in paket och sedan hämta Elias på dagis.

Han blev förvånad när vi kom båda två. Dom satt ute och åt mellis, så vi blev kvar medan Elias mumsade vattenmelon för fullt. Sedan sa vi hejdå och hoppade in i bilen. Vi övar på att sätta ihop 3 ord nu. Pappas röda bil, säger vi. Men Elias flinar finurligt och säger "röda bil" bara. Han kan säkert, för han har ett ordförråd som heter duga! Men hur kul är det att prata på beställning från tjatiga vuxna?!? Daa...

Efter dagis styrde vi mot Bobygda! Där blev vi bjuden på mat och tårta. Elias öven flitigt i bilen på att säga Grattis Farfar - "Gattiiiiiis faowfaj". Men när det var dags att lämna över paketen till honom fick han bara fram lite fnitter, hihi.

Elias fick en rolig stund med farmor, farfar och pappa utomhus. Kottar is the shit... Jag tog hand om köksstök och disk undertiden, så fick dom leka järnet.

Nu är vi hemma sedan några timmar. Elias fick äran att välja säng för inatt, och valde en högoddsare... Sin säng! Visst, han sover ofta och bra i den, men får han välja så blir det mitt emellan oss. Vet inte vad som flög i honom ikväll? "Hörs!" sa han efter godnattpussen och gick in på sitt rum med pappan. "Ja, vi hörs inatt gubben" svarade jag som satt i soffan. Hihi. Du ärå för go!!!

Nu är det hockey i soffan. Tror dock att orken sviker snart. Hur fan ska jag klara av att jobba natt?! Blir faktiskt mer och mer osäker på om jag ska ta detdär jobbet eller inte. Jag är inte ens halvvägs gravid och kan redan få känningar om jag lyfter tungt eller står i konstiga ställningar. Då känns det ju inte så klokt att ta på sig ett jobb där det förekommer just tunga lyft och 14 timmars nattpass... Nej, vi får se hur det blir. Måste ju tänka realistiskt och på alla iblandades bästa.

Skönt med långledigt ska det bli iallafall. Hoppas Elias bjuder på en liten sovmorgon imorgon ;-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0