varmt välkommen 1 maj...

En ny härlig månad har börjat. Äntligen är Maj här! Man ser solen, börjar känna värmen och bygger upp förhoppningarna inför en fin sommar.

Idag har jag fått en hel del gjort. Vaknade hos mormor, åt frukost, tog en promenad och sedan åkte jag hem.

Slängde in en tvätt, möblerade om, var ut med fler vinterprylar till förrådet, hängde tvätten ute, rensade ur Elias garderob och även min (Frida, det blev bara tre tröjor som jag ratade, och jag vet att du inte vill ha dom för dom var verkligen uuuwäk!)

Mitt på dagen tog jag cykeln och cyklade ner till fotbollsplanen. Mamma och Anette skulle städa ur kiosken inför premiären! Hjälpte till lite, solade och drack en halv kopp kaffe. Mysigt!

Sedan blev jag bjuden (eller ja, jag bjöd in mig själv) på middag hos mamma och pappa. Gött!!!

Nu på kvällen har jag donat lite här hemma. Har som sagt möblerat om lite i hallen, så det tar ju ett tag innan man blir nöjd... Har även njutit av kvällssolen i soffan på uteplatsen, galet varmt och skönt! Dessutom har det gallrats bland träden här utanför, så nu ser vi ner till sjön mycket bättre. Finfint...

Nyss kom min käre sambo hem från Uppsala! Det blir väl lite soffhäng innan bi kryper till sängs, vi är båda trötta! Imorgon är det back to work som gäller för min del. Längtar faktiskt. Sen så är ju helgen bara två arbetsdagar bort :-)



Kommentarer
Frida

Haha om dom är uuuwäk så behöver jag inte titta :P haha

2013-05-01 @ 20:27:53
URL: http://fridakristinaflodin.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0