var rädda om varandra...

Fredagen kom och Fredagen gick. Vips så har vi Lördagen här!

Gårdagen var bra. Få lektioner, fint väder, altan-häng på norrvägen, solning och en golfrunda med Niklas och Tom. Att jag gjorde min sämsta golfrunda någonsin spelade ingen roll. "Det är den som har roligast som vinner i slutändan" sa Niklas. Och ja, jag skrattade åt mig själv varenda slag och hade förjäkla roligt hela kvällen! Så det stämmer nog det han sa! Haha.

Nu är det som sagt Lördag. Solen skiner idag också! Mattias har varit till Bobygda och jobbat lite i skogen. Själv har jag myst på altanen på norrvägen med mamma.

Snart kommer Mattias och hämtar mig, vi måste till stan fram och tillbaka. Sedan kommer svärföräldrarna hem till oss för att grilla och titta på hockey! Det låter väl inte helt fel...

MEN. Även om livet är underbart och fint så är det alldeles för skört... Man vet aldrig vad som väntar runt hörnet. Igårkväll var olyckan framme och ännu en fin, levnadsglad människa drogs ifrån oss. Det är ofattbart, ledsamt och skrämmande på samma gång... Tänker på de närmsta i familjen och hoppas att alla fina minnen lever kvar. Vila i frid.

Var rädda om varandra där ute!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0