sovmorgon förstörde dagen...

Igårkväll bestämde jag att jag inte skulle ställa någon klocka, jag skulle få en riktig lördagssovmorgon tänkte jag.

MEN, vad jag inte tänkte på är att jag är gravid och tröttare än någonsin. Jag skulle ju i princip vilja sova hela dagarna nu för tiden, och det var ungefär det som hände imorse. Jag sov och sov och sov. Minns inte sist jag sov så länge, men vid 11-tiden slog jag upp mina ögon och var alldeles förvirrad... 12 timmars sömn och sprängande huvudvärk.

Mitt på dagen var jag uppe på norrvägen. Men tack vare huvudvärken kunde jag inte sola. Jag led av migrän som barn (hemska attacker som alltid slutade i kräk) och har fortfarande kvar litegrann av det. Absolut inga attacker längre. Men huvudvärk för mig, innebär nästan alltid illamående. Så det är ingen vanlig "spännings-huvudvärk" liksom. Men efter 4 tabletter spritt under förmiddagen och en kopp kaffe så släppte det lite.

På eftermiddagen kom Mattias föräldrar och storebror Stefan hit. Grabbarna tittade på hockey. Jag förberedde middagen och svärmora hjälpte till hon med.

Efter hockeyn (som Sverige vann!!!) var det dags att grilla. Mmm så gott det var. Och riktigt trångt i köket...

Om det är nånting vi ska köpa i sommar (förutom saker till bebisen!) så är det trädgårdsmöbler. Ett stort bord med tillhörande soffa, fåtölj, stolar, whatever... Men så att vi kan sitta ute och äta i sommar. Vårt kök är så jäkla litet och det blir galet varmt. Så en möbelgrupp att ha i skuggan vore ju inte helt fel.

När matgästerna hade tackat för sig så diskade jag undan. Ooouf vilket berg... Men det är lika bra att få det gjort.

Innan solen gick ner hann vi även med lite fiske. Eller ja, det var väl Mattias som fiskade medan jag bara satt och njöt i kvällssolen. Mysigt!

Nu är vi hemma och har intagit varsin soffa. Det är ju ESC ikväll, men det är inte direkt något jag bryr mig om. Jag kanske tittar litegrann ändå bara för att det är i Sverige. Eller så somnar jag en stund. Som ni vet vid det här laget nu så är jag jäkligt trött av mig ;-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0