när försvinner tröttheten?!

Vi har haft en fin dag trots dåligt väder. När jag och Elias kom hem från skolbesöket hade Mattias gjort köttbullar och makaroner till lunch. Efter maten var det dags för en trött liten gosse att ta en powernap. Okej, jag erkänner att jag också somnade. Men blev jag någe piggare trots 1,5 timmes sömn? Nej.

När ska denna envisa trötthet försvinna? Idag har den hängt i hela dagen...

Efter att vi hade vaknat packade vi med oss en flaska saft och kex/kakor innan vi begav oss ut på en promenad. Frisk luft skadar aldrig! Vi gick upp till elljusspåret där Elias fick springa av sig lite i skogen. Springtävling, hoppa i vattenpölar och fika. Mysigt...

Efter promenaden började vi med middagen, hemmagjord pyttipanna blev det. Vi fick även besök av Frida och Minnah. Vi skulle vara hundvakt ett tag och det gick så bra så! Fast både Elias och Minnah är liiiiiiite reserverade mot varandra, men det är nog bara bra. Barn ska ha respekt mot hundar och vise versa. Kanske man skulle skaffa hund?! Minnah var så duktig och hjälpte mig att "diska" rent tallrikarna efter maten, hihi.

Kvällen var lugn och skön. Elias lekte faktiskt ovanligt mycket själv, och sånt uppskattas! Då kunde jag röja undan i köket, gå igenom lite räkningar samt köra en maskin tvätt och sedan hänga den i lugn och ro. Innan kvällen var slut blev det kvällsfika i köket. En klassisk kvällsfika här hemma är hårdbröd med diverse pålägg och juice, nyponsoppa eller mjölk. Gott att knapra på innan läggdags och inte allt för onyttigt.

Medan Mattias nattade lilleman tog jag en dusch. Och nu tror jag att jag ska natta mig själv med...

Imorgon vill jag verkligen inte vara såhär trött. En rolig Fredag väntar! Först är det jobb/dagis för oss alla tre. Sedan ska vi åka på badhuset. Längesedan! På kvällen ska eventuellt jag och Mattias ut och äta, bara vi två. Vet inte vad som flög i honom idag, men han tyckte att vi skulle unna oss det. Men det blir bara om någon vill vara här hemma med Elias medan han sover.

Så nu ska jag ladda batterierna och hoppas på att morgondagen blir bra. Jag hoppas även att Elias sover hela natten i sin säng, han sparkas nå otroligt mycket på nätterna just nu och att vakna av en spark i magen är inte helt skönt. Godnatt :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0