men vilken fantastiskt dag...

Vilken otroligt härlig dag! Den har bjudit på äkta sommarkänslor. Och jag älskar varenda liten sekund av det...

Jag har spenderat den mesta tiden uppe på Norrvägen. Skiftat mellan sol och skugga. Sedan nämnde jag till mamma att vi var ute efter trädgårdsmöbler så att vi kunde äta mat utomhus i sommar. Jackpot!!! Dom hade nämligen ett bord som vi ska få. Vi har redan fått soffan (fick den förra året och har haft den på baksidan) som hör till bordet, så det blir ju perfekt! Det ska få stå på framsidan i skuggan.

Sedan fick vi även en rotting-grupp att ha på uteplatsen på baksidan. Det blev så mysigt så! Där kommer vi absolut att avnjuta en och annan fika. Och på framsidan i skuggan blir det middagar. Längtar!

Mitt på dagen körde vi hem alla möbler hit, förutom det stora bordet. Jag var nämligen tvungen att "ta bort" rabatten på framsidan för att bordet ska kunna stå där. Så det blev lite trädgårdsarbete... Imorgon eller någon annan dag ska vi så gräs där, så blir det nog bra. Nöjd och glad. Nu slipper vi lägga pengar på utemöbler! Tack snälla mamma och pappa.

På eftermiddagen blev vi även bjudna på grillat där på Norrvägen. Lyx! Efter den goda maten somnade både jag och Mattias på altanen. Haha! Det var så ljuvligt... Skugga, två madrasser, lätt vind och mätt i magarna. Då somnar man gott.

Sen var det dags för fotboll nere på planen. Riktigt varmt och härligt... Sedan kom även gopluppen Elias dit. Äntligen pappavecka! Lilleman trivdes som fisket i vattnet där. Vi har ju kiosken där iår också, och där tyckte han att han bodde. Själva matchen var han inte så intresserad av. Men kul att han gillade att vara där. Det blir många fotbollskvällar i sommar!

När vi kom hem stannade vi ute i den ljuvliga sommarkvällen ett tag. Dock blir det mycket jaga nu... Elias tar fart och bara springer iväg. Lyssnar han när man ropar? Nej. Så efter ett tag var vi tvungna att stänga grinden och hålla oss på uteplatsen. Grin, grin, grin. Då gick vi in och borstade tänderna, sedan gick pojkarna och la sig i Elias rum. Han somnade fort, var nog trött efter denna härliga dagen utomhus!

Nu är det hockeyfinal för oss vuxna. Sedan blir det dusch och hopp i säng. Imorgon är det vardag igen. Jobb för både mig och Mattias, medan Elias går en heldag på dagis. Hoppas på lika härligt väder hela veckan :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0