jag känner mig... konstig...

Ja herregud vad konstigt jag mår. Kan knappt beskriva... Jag förstår att det beror på graviditeten. Men det lustiga är att jag inte känner mig gravid? Jag kan nästan "glömma bort" det eftersom det varken syns riktigt eller känns... Antar att det blir annat efter ultraljudet och när magen börjar likna en badboll. Just nu känner jag mig mest bara sjuk och ur takt.

Jag är trött dygnet runt och huvudet känns alldeles tungt och mossigt. Känner mig lite... "borta" liksom. Dessutom har jag börjar få halsbränna med tillhörande illamående. Inge farligt illamående, men det finns ändå där... Jag som trodde jag skulle slippa!

Idag har jag haft en jobbig dag. Förutom illamående och halsbränna har jag en jävulskt kort stubin. Blir inte arg, mer liksom ledsen och deppig. Hade helst av allt velat ligga kvar i sängen imorse. Men Elias är en mästare på att charmas och locka upp en!

Efter frukosten åkte pojkarna iväg en sväng. Då passade jag på att göra av med den lilla gnutta energi jag hade. Vek tvätt, slängde in en ny maskin, dammsög och lagade lunch tills grabbarna kom hem igen. Sen var jag totalt slut.

Efter lunchen tog vi en liten promenad, det blev även glass i solen! Söndagsmys...

På tidiga eftermiddagen åkte Elias till mamman. Oj vad tomt och tyst det blir på en gång! Men det utnyttjade vi till max den här gången... Både jag och Mattias slocknade i soffan en stund, haha.

Sedan blev det pizza till middag. Gott och onyttigt. Det kom en regnskur ungefär då, men sen sprack det upp så vi åkte och fiskade en sväng. Underbart väder! Vindstilla och kvällssolen som värmde. Dock ingen fisk, men vad gör det?!

Nu är vi hemma och har intagit sofforna. Ska strax hoppa in i duschen, gissa vad som händer sen?! SÄNGEN - som jag längtat hela dagen... Imorgon väntar ännu en ledig dag. Men har ändå lite att göra :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0