full fart trots ledighet...

Idag har jag varit ledig igen, men det har varit full fart från morgon till kväll känns det som.

Dagen började runt 06:30 då jag vaknade pigg och utvilad. Både jag och Mattias gick upp då, lilleman vaknade han också, men valde att ligga kvar och dra sig en stund. Mys! Vi hörde sen när vi satt i köket hur han hade tagit fram böcker som han låg och läste i sängen, högt och tydligt - hihi.

Mattias åkte på jobbet. Jag och Elias blev klar strax efter 7-tiden, men eftersom vi hade dagis från 8 idag så hade vi ju tid att leka! Vi gick ut i morgonsolen och gick på kottjakt. Efter tjugo minuter ungefär måsta vi dock åka. En ledsen Elias då vi kom innanför dörrarna på dagis... Inge roligt att lämna då, hua. Men vi vet ju att han trivs sååå bra där när det ledsna gått över. Goplupp!

Efter dagislämning skulle jag på ett "möte" i Näsviken hos en dam som jag förmodligen ska jobba hos i sommar. Så jag fick träffa några från min blivande personal och även självaste damen vi är assistent åt. Ska få gå introdagar i början av nästa vecka. Sen får vi väl se hur det blir. Måste ju avgöra om jag klarar av lyften som kan förekomma, samt nattpassen. Kommer ju vara tjock i sommar, haha.

Efter mötet åkte jag till mamma en sväng, sedan var det dags att hämta hem Elias från dagis. Glad kille!

När vi kom hem hade Mattias redan slutat. Dessutom var maten klar! Nu har han briljerat i köket två dagar i rad, wow! Idag fick vi nån slags korvstroganoff, mmm! "God maten" var Elias betyg.

Efter maten blir det "det vanliga". Disk och plock och så vidare. Sedan följde vi med pappan in till Fritidsvaruhuset. Elias var både intresserad och rädd för fiskarna och de små söta marsvinen, hihi.

Kvällen har gått undan... Har tagit redan på tvätt, tvättat och hängt en ny maskin (tom tvättkorg nu!!!), och donat lite. Medan jag donade så åt Elias kvällsfika och sedan badade han med pappi.

Hemma hos sin mamma hade Elias ett bra datorspel som han var jätteduktig på. Så Mattias klickade hem två spel han också, som kom i postlådan idag. Så efter att han hade badat så fick han spela det ett tag. Roligt roligt!

Fast efter ett tag pekade han upp mot nappen som hänger i lampan och sa "sova nuuuu". Gärna!! Så vi skyndade oss att borsta bort tandtrollen! Fyra stycken var det ikväll som jag måsta borsta bort, haha. Sedan sprang han självmant till sin säng och somnade efter några omgångar med Björnen sover. Duktig kille!

Nu ska jag ta en dusch och sedan blir det nog tack och godnatt... Imorgon måste vi kliva upp lite tidigare eftersom jag börjar jobba klockan 8, och ska lämna Elias på dagis innan det. Skönt att jag slutar 12!

På eftermiddagen åker vi till Bobygda. Elias farfar fyller år idag, så vi ska fira honom imorgon! Sedan är vi lediga resten av veckan och helgen, woho :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0