finaste kvällen på länge...

Så kom söndagen. Här hemma tog vi sovmorgon och vaknade till liv med gofrukost och soffmys framför teven.

Sedan fick Mattias myror i brallan, vilket resulterade i att han åkte och fiskade. Själv tog jag mig en tur till A&H och Kjelles. När jag kom hem igen tog jag reda på ren tvätt och donade lite.

På eftermiddagen var vi bjudna på grillat hemma hos mamma och pappa, så jag åkte dit lite tidigare och hade det gött på altanen. När maten var klar kom Mattias också, hiiiiiiimla gott var det. Älskar att grillsäsongen är igång!

Klockan tickade på, och vips så var det dags att hämta Elias! Goplupp vad vi saknat dig...

På vägen hem svängde vi in på IcaMaxi. Det fattades lite frukostgrejer, dessutom fick Elias en keps. Innan vi kom hem blev det ytterligare ett stopp. Norrvägen. Lek i solen hos min mamma och pappa. Vi promenerade även till min farmor och farfar som bor på samma gata. Där fick vi glass och lekte på altanen. Tillslut fick jag nästan dra Elias därifrån, klockan började bli kväll.

Jag tog en promenad med Carro direkt när vi kom hem. Pojkarna hoppade i säng och lilleman hade somnat efter halva boken...

Imorgon blir det dagis för Elias, men bara en kort sväng eftersom jag är ledig. Annars har vi inte så mycket planerat såhär i början av veckan. Vi får se helt enkelt.

Nu ska en trött Sara sova hon också :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0