ett beslut om sommaren...

Bra start på nya veckan! Här gjorde vi morgon redan klockan 04:30, då det var dags för Mattias att åka till Uppsala för en veckas jobb. När vi pussats hejdå så kröp jag tillbaka ner under täcket och sov några timmar till...

När klockan var 07:30 var jag hyfsat utvilade och kickade igång dagen.

Frukost hos mormor. Shopping. Fika. Kramkalas med f.d kollegorna. Pannkakslunch. Promenad med Carolin. Varma mackor. Hemma-spa.

Min måndag i korta drag! Dagens shopping resulterade i en morsdagspresent, nagellack, armband, vax/bodylotion till benen och en underbar långklänning som magen kan växa i till sommaren! Minns inte sist jag kom hem med kassar och påsar där innehållet bara är menar till mig... Men nu är jag lite mer redo för sommaren minsann!

Så nu på eftermiddagen har jag haft lite hemma-spa. Vaxning av benen, dusch, scrub, fotvård, bodylotion och nagellack. Känner mig löjligt mjuk och len nu, hihi...

Nu och resten av kvällen blir det soffhäng. Eller ja, kanske hela natten... Tidigare idag rev jag nämligen av sängkläderna, hängde ut täckena på vädring och tvättade innerkuddarna. På fel program... Så med knappt någon centrifugering är ju kuddarna dyblöta fortfarande. Bra Sara! Tur att jag är ensam hemma. Men jag får väl bädda rent i sängen UTAN kuddar då, en eller två soffkuddar får väl rycka in!

För övrigt mår jag fantastiskt, både psykiskt och fysiskt. Jag har tagit ett "beslut" om sommaren. Och jag kan säga att jag längtar mer än någonsin. Jag ska nämligen ha SOMMARLOV. Jag minns inte sist jag var ledig en sommar? Säkert 8-9 år sedan. Nu jobbar jag fram till Juni någon gång, sedan är det tänkt att jag ska börja plugga i Augusti (om jag kommer in). Så däremellan tänker jag unna mig en ledig sommar och bara NJUTA. Njuta av värmen, ledigheten, kärlek, vänner, graviditeten och Elias!

Men först ska jag njuta av den här ensamma kvällen. Trots att jag saknar pojkarna väldigt mycket, så vet jag att mina batterier laddas till max när jag är ensam såhär. Ytterligare en ledig dag väntar imorgon, sedan blir det jobb några dagar. Ja det blir nog en bra vecka dethär, trots att jag är gräsanka :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0