en tisdag ute i det sköna...

Det nytvättade överdraget till bäddmadrassen och sängkappan hann precis torka tills det var läggdags. Så sent igårkväll bäddade jag rent och kröp ner i en riktigt fräsch säng. Vilken känsla!

Imorse tog jag en sovmorgon till 08:30 ungefär. Låg kvar en stund på spikkudden innan det blev frukost.

Sedan gjorde jag mig redo för dagen, diskade undan och tog en promenad till Röda Korset. Där var jag ute efter en fyrkantig kruka, som jag lyckligtvis hittade. Sedan fyndade jag även ett par äkta OANVÄNDA moheda träskor för 10 kronor. Dom som är ganska dyra. Ytterligare ett par till samlingen! Gillar att stoppa fötterna i ett par träisar istället för foppatofflor...

Jag tog även en promenad ner till Forsa Trädgårn och shoppade lite blommor. Det blir gult tema på baksidan i år. Gul vägg, gula möbler och gula/vita blommor. På framsidan blir det lite blandat. Ja, jag vet att jag är tidig med blommor om man ska gå efter 6:e juni-regeln. Men det är ju om en vecka ungefär! Är förvånad att jag inte köpt blommor tidigare, hehe. Men nu är "första köpet" (förutom penseér) gjort. Brukar köpa mer blommor lite längre in på sommar när dom andra växt till sig lite mer och man vet vad man vill ha.

När jag kom hem planterade jag blommorna, åt lunch och tog det lugnt ett tag.

Nu är jag hos mormor. Vi ska ta en promenad snart, chilla på balkongen och ha en mysig tv-kväll. Jag ska sova här inatt, imorgon väntar nämligen ett litet äventyr! Jag, mamma och mormor ska åka till Ljusdal/Järvsö för en riktig mysdag :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0