en rätt trevlig lördag ändå...

Imorse vaknade jag och insåg att jag hade sovit i hela 12 timmar. Ändå var jag lite halvseg och övervägde att somna om... Trött trött trött som vanligt. Men nej. Nån måtta får det vara! Måste visa bebisen i magen att han/hon inte kan styra sin mamma hur som helst, hihi.

Jag gick istället upp och åt frukost, herrn var redan uppe han. När Elias inte är hos oss blir det halvtaskig frukost i soffan. När lilleman är här så dukar vi fram härliga helgfrukostar i köket och njuter länge. Föredrar det sistnämnda...

Efter frukosten kickade jag igång dagen på allvar. Mattias åkte och spelade golf, premiäröppning av banorna idag MED fina greener. Längtas till det blir varma sköna sommarkvällar på golfbanan!

Själv rev jag av sängkläderna, hängde ut täcken/kuddar på vädring och slängde in en maskin tvätt.

Sedan åkte jag iväg en sväng. Träffade mormor och gick på loppis. Det enda jag fyndade var ett par oanvända foppatofflor till Elias för 10 kronor. Dom som annars är såå dyra, haha. På vägen hem stötte jag ihop med Frida och Anette (kusin och moster) som skulle till morfar och fika. Hängde på jag också!

När jag kom hem hängde jag tvätten, slängde in en ny tvätt, dammsög, dammade, torkade golven, torkade av alla köksluckor, städade badrummet och bäddade rent i sängarna. Rent och fräscht. Så nu är det bara att njuta resten av helgen...

Efter att jag städat klart bjöd jag in mig själv på middag hos mor och far. Jag orkade inte laga någon mat idag, dessutom var ju Mattias och golfade och skulle iväg och kolla på ett jobb direkt efter. Mamma hade gjort en smarrig paj, sedan blev det ostkaka till efterrätt. Tur att mamma och pappa finns!! Mattias fick en matlåda hemskickad han också.

Nu börjar det bli kväll, och tröttheten kommer som ett brev på posten. Kanske jag ska börja sova middag så jag orkar hålla mig vaken en liten stund längre om kvällarna? På vardagarna är det väl bra att vara trött och somna i tid, men på helgerna kan det ju vara trevligt att vara vaken en skuss längre...

Ska bädda ner mig i soffan nu alldeles strax. Det smattrar regn mot rutorna och snart börjar hockeyn. Har tänt ljus och ska ta en dusch nu, sedan kan det vara mysigt att ligga i soffan och kura hela kvällen :-)

Oj vad vi saknar ElliPelli här hemma nu...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0