en mycket bra röddag...

Torsdag och en ledig dag! Här gjorde vi morgon strax innan 8 ungefär, lagom tid. Eftersom vi var hemma alla tre så dukade vi fram "helgfrukost" och njöt länge.

Vid 10-tiden åkte vi in till Maxi (eller maskiiii som lilleman säger) för att fylla kylskåpet.

Där blev vi ett tag, finns så mycket att titta på! På vägen hem köpte vi med oss hamburgare från Mcdonalds. Torsdagslyx... Så när vi kom hem blev det go-lunch!

Direkt efter att vi ätit åkte jag och Elias till stan igen, dags för fotbollsmatch. Roligt tyckte lilleman som hade många att leka med. Min moster och kusin utsågs till favoriter av Elias och skulle följa med överallt, hihi. Själv jobbade jag i kiosken, drack kaffe och hejade på Forsa.

Efter matchen somnade en trött kille i bilen. Sedan fortsatte han sova medan jag bar honom till sängen och klädde av honom. Jobbigt att titta på fotboll och spela fotboll, hihi.

Mattias hade åkt iväg på ett el-jobb, så jag satte igång med maten. Det blev klyftpotatis, sallad och någon slags älggryta. Vet inte vad det blev egentligen, improviserade rejält. Men gott blev det faktiskt. Lite lyxigare än Mcdonalds-lunch...

Efter middagen bestämde vi oss för att åka ut och fiska! Tyvärr ingen fiskelycka... Eller ja, ska man tro Elias så fick han 5 fiskar! Han som inte ens hade krok på sitt flöte, hihi. Men mysigt hade vi det. Nästa inköp blir definitivt en flytväst till lillemannen!

På vägen hem stannade vi och köpte en cykel åt Mattias. En begagnad som vi hade tjingat. Perfekt, nu har vi en varsin cykel till sommarn!

Ikväll fick vi även bevittna att Elias kan lägga sig själv och somna utan att vi ligger bredvid, läser saga osv. Han somnar alltid själv på dagis, men här hemma vill han gärna att man ligger bredvid tills han somnat. Ikväll var han kaxig! Vi skulle stänga dörren och låta honom vara själv tyckte han. Så Mattias gick på toa och jag satt i soffan. OCH HAN SOMNADE efter ett tag! Visserligen i våran säng... Men ändå. Duktig kille! Nog för att det är mysigt att natta honom och läsa saga, men det är ju bra för honom att öva också och inse att han faktiskt kan.

Nu är det hockey som gäller här. Sedan blir det en liten plockrunda och hopp i säng. TrÖtTeR...

Skönt att det är en ledig klämdag imorgon så att vi slipper kliva upp vid 6-tiden. Men hur våran morgondag kommer se ut har jag ingen aning om, en helt ledig och oplanerad dag :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0